Libnet.ro
UNICEF

07:15

Veste buna de la Bruxelles pentru noi. Romania va intra in curand in Schengen

Antena3 Antena3,
Veste buna de la Bruxelles pentru noi. Romania va intra in curand in Schengen

Vestile bune vin chiar de la comisarul responsabil pentru migratie, afaceri interne si cetatenie al Uniunii Europene, Dimitris Avramopoulos, aflat la Bucuresti, la reuniunea ministeriala UE SUA a ministrilor. continuă pe Antena3

Promisiuni de la Bruxelles pentru Romania: Foarte curand va intra in spatiul Schengen

Comisarul responsabil pentru migratie, afaceri interne si cetatenie, Dimitris Avramopoulos, a declarat miercuri ca Romania va deveni foarte curand membra a spatiului Schengen, avand in vedere ca tara.

Vesti bune pentru Romania! Comisar UE: Romania va intra curand in Schengen. Nu se vor mai solicita vize pentru SUA

Romania va intra in curand in Spatiul Schengen, sustine comisarul responsabil pentru migratie, afaceri interne si cetatenie al Uniunii Europene, Dimitris Avramopoulos. in curand, nu se li se va mai solicita romanilor viza pentru a merge in Statele Unite. Negocierile pentru ca romanii sa intre in Statele Unite ale Americii fara viza sunt pe ultimamila a mai spus Avramopoulos.

Un comisar UE sustine ca Romania intra in Schengen curand, iar vizele pentru SUA dispar

Dimitris Avramopoulos, comisarul responsabil pentru migratie, afaceri interne si cetatenie al Uniunii Europene, sustine ca Romania va intra foarte curand in Spatiul Schengen. Tot el afirma ca negocierile pentru ca romanii sa intre in Statele Unite ale.

Comisarul european Avramopoulos spune ca vom intra curand in Schengen: Suntem foarte aproape de a deschide usile pentru prietenii nostri romani

Comisarul european pentru migratie si afaceri interne, Dimitris Avramopoulos, a declarat ca Romania nu este departe de momentul aderarii la spatiul Schengen, in prezent lucrandu-se la aspectele tehnice pentru acest demers, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )