Libnet.ro
UNICEF

13:30

Veste buna pentru fanii serialului La Casa de Papel. Sezonul 3 a fost lansat pe Netflix

Antena3 Antena3,
 Veste buna pentru fanii serialului La Casa de Papel. Sezonul 3 a fost lansat pe Netflix

La Casa de Papel Fabrica de Bani, serialul care i-a cucerit pe cinefilii din toata lumea, a revenit pe Netflix cu sezonul al treilea. Este cel mai urmarit serial din 2018, care nu e in limba engleza, de pe pl. continuă pe Antena3

Veste buna pentru fanii serialului La Casa de Papel. Sezonul al treilea a fost lansat pe Netflix

La Casa de Papel Fabrica de Bani, serialul care i-a cucerit pe cinefilii din toata lumea, a revenit pe Netflix cu sezonul al treilea. Este cel mai urmarit serial din 2018, care nu e in limba engleza, de pe pl.

Tehnologia 5G, o veste buna pentru infractori: de ce nu mai pot fi interceptati

Noul sef al Europol a facut public un avertisment foarte important legat de adoptia la scara larga a tehnologiilor de comunicatii 5G. Din cate se pare, acestea sunt benefice pentru infractorii.

HOROSCOP WEEKEND, 20-21 IULIE. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii! Se intampla in sfarsit!

Horoscop weekend. Iata ce ne rezerva astrele pentru acest final de saptamana. Berbec Petreci timp cu niste prieteni cu care nu te-ai mai vazut de mult timp. Va bucurati de o reuniune la unul dintre voi.

Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

Daca nu ai o pensie mare si erai ingrijorat din aceasta cauza, acum poti sta linistit. Noua Lege a Pensiilor este de partea ta. S-a schimbat si uite ce beneficii iti aduce. Vesti bune pentru toti romanii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )