Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna pentru fanii Urzeala Tronurilor. Apare volumul 6 al seriei, anul viitor

B1 B1,
Veste buna pentru fanii Urzeala Tronurilor. Apare volumul 6 al seriei, anul viitor

Fanii Game of Thrones vor avea parte de o surpriza imensa din partea scriitorului George R. Martin, la un an de la terminarea serialului ce a cucerit milioane de oameni pe plan mondial. Recent, acesta a. continuă pe B1

Veste buna pentru bolnavii de Covid-19 asimptomatici. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni seara ca persoanele infectate cu Covid-19 vor petrece mai putin timp internate in spital, daca nu au simptome. Potrivit ministrului Tataru, persoanele infectate cu coronavirus, dar care sunt asimptomatice sau doar usor simptomatice, vor sta internate in spital doar zece zile, fiind trimise apoi in izolare la domiciliu, sub supravegherea doctorului de familie.

Veste buna pentru iubitorii de jogging. Se redeschide pista de atletism de la stadion

Vesti bune pentru iubitorii de miscare din Baragan. Autoritatile locale au anuntat ca de luni, 22 iunie, iubitorii de jogging pot alerga din nou la Slobozia. Pista de atletism de la Stadionul Municipal 1 Mai se redeschide.

Veste neasteptata pentru persoanele vulnerabile care asteptau vaccinul pentru coronavirus. Ce efect ar putea avea acesta

Cercetatorii britanici au vesti proaste pentru persoanele varstnice. Potrivit acestora, viitorul vaccin impotriva coronavirusului s-ar putea sa nu aiba rezultate foarte bune in randul acestora.

Veste uriasa pentru romanii cu credite in franci elvetieni. Decizia care le poate schimba viata

Toti romanii care au credite in franci elvetieni si care au dat bancile in judecata pentru a cere inghetarea cursului vor afla pe 9 iulie daca au sau nu vreo sansa sa castige procesele.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )