Libnet.ro
UNICEF

14:00

Veste buna pentru mii de pensionari. Cum pot primi 650 de lei pe luna de la stat

Playtech Playtech,
Veste buna pentru mii de pensionari. Cum pot primi 650 de lei pe luna de la stat

Toti pensionarii care aleg sa-si creasca nepotii ar putea primi in plus 650 de lei pe luna de la stat, pe langa pensie. Asa arata un proiect un de lege al unei ordonante de urgenta, care a primit deja avizul favorabil de la comisiile speciale din cadrul Senatului, dar si din partea Consiliul Economic si . continuă pe Playtech

Veste buna pentru Laura Codruta Kovesi. Prima reactie dupa ce a primit premiul Femeia la Putere

Laura Codruta Kovesi a fost premiata in cadrul editiei din acest an a Women of Europe n. red. Femeile din Europa). Fosta sefa a DNA a primit distinctia Femeia la Putere, care i-a fost acordata in contextul activitatii de lupta anticoruptie pe care si-a insutit-o vreme de o perioada indelungata. Premiul i-a fost inmanat de catre .

Veste buna pentru bucuresteni: STB anunta ca a igienizat mijloacele de transport in acest weekend

Societatea de Transport Bucuresti - STB SA a desfasurat sambata si duminica o actiune ampla de curatenie si igienizare a mijloacelor de transport in comun.

Pensionarii pot primi in plus cate 650 lei pe luna. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Toate comisiile speciale din cadrul Senatului, dar si Consiliul Economic si Social, au dat aviza favorabil unui proiect de ordonanta de urgenta care prevede ca anumite categorii de pensionari pot primi, de anul vi.

Cod Rutier 2020. Pietonii pot primi amenzi uriase de la Politia Rutiera. Iata ce nu trebuie sa faci, daca ti-ai lasat masina acasa

Codul Rutier va trece printr-o serie de modificari si in anul 2020, cand amenzile vor creste atat pentru soferii care nu respecta regulile de circulatie, cat si pentru pietoni. Cei din urma vor primi sanctiuni din Clasa I de amenzi, adica 2-3 puncte amenda. Cod Rutier 2020. Pietonii care traverseaza neregulamentar vor primi amenzi uriase .

Veste-soc pentru milioane de pensionari. Planul PNL pentru majorarea pensiilor da peste cap toate calculele. Budai, PSD: Un mar otravit!

Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, scenariul vehiculat in randul liberalilor privind modificarea legii pensiilor, anuntata oficial de Ludovic Orban aseara. Astfel, potrivit unor surse, Guvernul ar vrea sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )