Libnet.ro
UNICEF

05:00

Veste incredibila pe piata energiei electrice. CEZ vrea sa plece din Romania

Playtech Playtech,
Veste incredibila pe piata energiei electrice. CEZ vrea sa plece din Romania

CEZ, gigantul din Cehia, ar intentiona sa-si vanda toate activele din Romania, potrivit unor surse din industria energiei. Grupul CEZ din Cehia ar intentiona sa-si vanda toate afacerile pe care le deruleaza in Romania. Ar vrea sa renunte, asadar, la activele din domeniul distributiei si furnizarii, cele care se gasesc acum in Oltenia, dar si [] . continuă pe Playtech

Decizie radicala pe piata energiei: Grupul CEZ vrea sa plece din Romania (surse)

Unul din cele mai mari grupuri energetice intentioneaza sa iasa de pe piata din Romania. Potrivit unor surse din industrie citate de profit. ro, grupul ceh CEZ vrea sa-si vanda intreg business-ul din tara.

SURSE DIN PIATA: CEZ vrea sa-si vanda afacerea din tara noastra

CEZ vrea sa vanda activele pe care le are in pietele internationale, inclusiv pe cele din tara noastra, dupa cum ne-au precizat surse din piata de energie.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 261,44 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), adminis-trata de OPCOM, a ajuns la 261,44 lei/MWh, in intervalul orar 20.

PZU: Pretul maxim al energiei electrice - 323,12 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 323,12 lei/MWh, in intervalul orar 20.

Surse: Grupul CEZ vrea sa-si vanda afacerile din Romania

Grupul ceh CEZ vrea sa-si vanda afacerile din Romania, atat pe zona distributie si furnizare, concentrate in Oltenia, cat si cele de productie de energie, concentrate in Dobrogea, potrivit unor surse din industrie, citate de Profit. ro.

Lucari in reteaua de distributie a energiei electrice. 11 localitati raman fara curent

Modernizarea retelei de furnizare a energiei electrice continua in Baragan. 11 localitati din judetul Ialomita vor ramane fara curent in perioada 20-24 mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )