Libnet.ro
UNICEF

11:01

Veste proasta pentru romanii din Italia! Guvernul din Peninsula a luat o decizie care ii va afecta

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru romanii din Italia! Guvernul din Peninsula a luat o decizie care ii va afecta

Vicepremierul italian vrea ca pe drumurile din Italia sa circule mai putine masini inmatriculate in tari din estul Europei, facand referire in special la cele din Romania si din Bulgaria. Guvernul de la Roma. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru fumatori! Se scumpesc din nou tigarile

Tigarile se vor scumpi din nou de la 1 ianuarie 2019, atunci cand va intra in vigoare noul Cod Fiscal, care prevede cresterea accizei pe tutun. Cresterea pretului la tigari se datoreaza obligativitatii de.

Veste proasta pentru Dragnea. Zegrean sustine ca nerespectarea termenului privind motivarea unei sentintei nu poate fi un temei de revizuire a acesteia (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat ca daca o hotarare a instantei nu este motivata in maxim 90 de zile asa cum prevede legea, asta nu constituie un motiv pentru revizuirea.

Veste proasta pentru milioane de romani! S-a dat legea care scumpeste asigurarile

O noua lege pe piata asigurarilor stabileste un regim juridic mai favorabil consumatorului, prin implementarea unor obligatii de transparenta si informare in sarcina brokerilor de asigurare, potrivit.

Senator roman: Romania si Moldova sunt doua state romanesti. Bucurestiul nu a facut suficient pentru a deveni atractiv pentru romanii din Moldova

Senatorul pentru romanii din diaspora in Parlamentul de la Bucuresti si membru al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, Viorel Badea, afirma ca e necesara o strategie-cadru pentru Moldova pe termen mediu si lung, care sa fie respectata cu sfintenie de orice guvern roman, indiferent de culoarea politica. in plus, e necesara redobandirea, de catre moldoveni, a cetateniei romane in maximum o saptamana, cu scuzele de rigoare, transmite IPN.

Iohannis a promulgat statutul magistratilor: Modificarile aduse cadrului legal existent n materie judiciara reprezinta un regres pentru democratia din Romnia

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat noul statut al judecatorilor si procurorilor, sustinand insa ca modificarile aduse cadrului legal existent in materie judiciara reprezinta un regres pentru democratia din Romania. Seful statului a promulgat legea, fiind obligat dupa epuizarea tuturor mijloacelor constitutionale: reexaminarea si contestatarea la Curtea Constitutionala.

Veste buna pentru cei doi romni condamnati la moarte n Malaezia: Guvernul opreste executiile si anunta ca va aboli pedeapsa capitala

Noul guvern din Malaezia a decis abolirea pedepsei cu moartea pentru toate infractiunile si va opri toate executiile care erau programate, informeaza site-ul agentiei Associated Press.

Veste BOMBA pentru romani: Se dau mai multi bani la pensii daca aduci acest document!

Numarul romanilor care primesc pensie sociala minima garantata, indemnizatie sociala pentru pensionari, a crescut in august cu mai mult de 250. 000 fata de totalul inregistrat in aceeasi perioada din.

VIDEO Columna lui Traian din Italia, iluminata n culorile Drapelului Romniei, n prezenta presedintelui Klaus Iohannis

Columna lui Traian din Roma a fost duminica seara iluminata in rosu, galben si albastru cu ocazia Centenarului Marii Uniri, in compania presedintelui Klaus Iohannis, care a inceput duminica o vizita de stat in Italia, prima dupa 45 de ani.

Belgia refuza extradarea unui romn condamnat la 10 ani nchisoare pentru tlharie din cauza conditiilor de detentie din Romnia

O curte de punere sub acuzare din Bruxelles a refuzat sa respecte un mandat european de arest prin care Romania ar fi trebuit sa obtina extradarea unui cetatean aflat in detentie in Belgia, transmite Curtea de Apel din Bruxelles. Cetateanul roman a fost arestat pentru talharie. Judecatorii belgieni au fost de parere ca acesta ar fi inchis in conditii inumane daca ar fi extradat in tara de origine, informeaza 7sur7.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )