Libnet.ro
UNICEF

15:01

Veste proasta pentru romanii cu rate. Indicele Robor face un nou salt spectaculos

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru romanii cu rate. Indicele Robor face un nou salt spectaculos

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,37%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la. continuă pe Antena3

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Veste TERIBILA pentru romanii care au autoturisme pe motorina la mana a doua! Cat mai au voie sa circule

Pentru ca ofera un consum redus, putere la turatie mica si sunt ideale pentru calatoriile lungi, romanii inca prefera masinile diesel. Totodata, acestia prefera automobilele second-hand. Cand vrem.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel.

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR la trei luni a stagnat la 3,35%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a treia zi consecutiv, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a.

Veste de cosmar pentru romanii care au datorii la intretinere. E oficial, s-a dat legea

Noua lege a asociatiilor de proprietari care se afla la promulgare la presedintele Iohannis le da posibilitatea administratorilor de bloc sa inscrie la cartea funciara o ipoteca imobiliara contra proprietarului.

Veste crunta pentru Meghan Markle. Tatal ducesei a ajuns sa o implore

Thomas Markle o implora pe Meghan Markle sa il caute dupa ce asta nu i-ar fi mai raspuns la telefon de multa vreme. Tatal fostei actrite spune ca ar putea sa moara in curand si face apel la constiinta.

ştiri din Economie

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )