Libnet.ro
UNICEF

23:30

Veste SOC pentru soferii romani: Ce se intampla la 15 zile dupa ce ti-a expirat ITP-ul...

B1 B1,
Veste SOC pentru soferii romani: Ce se intampla la 15 zile dupa ce ti-a expirat ITP-ul...

Noul Cod Rutier prevede ca radarele vor fi permise doar in masini ale Politiei, inscriptionate ca atare, iar radarele-pistol vor fi amplasate la maximum 10 metri de masina Politiei. Mai mult, in ambele. continuă pe B1

Nu ti-ai facut ITP-ul la masina? Veste SOC pentru soferii romani: Iar s-a schimbat legea!

Recent au fost integrate schimbari in legatura cu sanctiunile aplicate soferilor care sunt prinsi cu ITP-ul expirat. Astfel, s-a propus relaxarea sanctiunii prin permiterea soferului care a fost surprins.

Anunt SOC pentru soferii romani: Ce se intampla cu 6 din 10 masini la mana a doua inmatriculate in tara noastra

Dintr-o analiza a InspectorAuto. ro realizata in luna iunie reiese ca samsarii de masini au la vanzare aproape de patru ori mai multe masini decat dealerii auto, circa 55% din anunturile cu autoturisme.

Lege promulgata de Iohannis: Perioada de gratie pentru plata amenzilor contraventionale se mareste de la 48 de ore la 15 zile

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede majorarea, de la 48 de ore la 15 zile, a perioadei in care persoanele pot plati valoarea amenzilor la jumatate. Legea isi propune eficientizarea.

Veste cumplita pentru soferi: Desi asiguratorii cer astfel de reparatii, niciun service nu este autorizat sa le faca

Mihai Dogarescu, sef departament supraveghere piata la Registrul Auto Roman RAR), ofera o veste cumplita pentru toti soferii din Romania. Niciun service auto din tara nu este autorizat in prezent pentru a.

Legea care mareste intervalul de plata a amenzilor de la doua la 15 zile, promulgata de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care prevede majorarea, de la 48 de ore la 15 zile, a perioadei in care se pot plati amenzilor la jumatate din valoare. Legea isi propune eficientizarea si facilitarea procesului de achitare a contraventiilor.

Schimbare istorica pentru pensionarii romani: Ce se intampla cu banii promisi pentru acest an

Data de pensie s-a schimbat, insa schimbarea datei privind livrarea pensiilor de catre Posta Romana nu a afectat plata veniturilor pensionarilor, au declarat oficialii guvernamentali. in iulie, odata cu data.

Veste buna pentru AC Milan - TAS a anulat decizia de excludere a rossonerilor din Europa League

Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a anuntat, vineri, ca a anulat decizia de excludere a clubului AC Milan din sezonul urmator al Europa League. Institutia de la Lausanne a confirmat faptul ca gruparea din Seria A a incalcat regulile fair play-ului financiar, dar a considerat excesiva masura excluderii din cupele europene.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )