Libnet.ro
UNICEF

12:30

Veste surprinzatoare din Coreea de Nord... Ce se intampla cu cel mai important reactor nuclear al regimului Kim Jong-un

B1 B1,
Veste surprinzatoare din Coreea de Nord... Ce se intampla cu cel mai important reactor nuclear al regimului Kim Jong-un

Un reactor nuclear de importanta maxima din Coreea de Nord, despre care se crede ca ar fi produs cea mai mare cantitate de plutoniu din arsenalul nord-coreean, pare sa fi fost inchis in ultimele trei luni, a spus. continuă pe B1

Cel mai scurt zbor din lume este international si dureaza incredibil de putin

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La polul opus se afla zborul dintre Westray.

Acesta este cel mai mare SUV de pe fata Pamantului. Are 10 roti si masoara peste 10 metri in lungime

Fa cunostinta cu Dhabiyan, o masina unicat care ii apartine celebrului seic Hamad Bin Hamdan Al Nahyan din Emiratele Arabe Unite. La acest gabarit, vorbim despre cel mai mare SUV din lume.

Avocat Dr. Daniel MOREANU: Despre cel mai mare contract din istoria omenirii. Care este forta juridica a unui MoU?

Cele mai mari 2 economii ale lumii SUA si China) negociaza in aceasta perioada poate cel mai mare contract incheiat in istoria omenirii care sa puna capat asa-zisului razboi comercial declansat intre aceste doua mari puteri globale de.

Tariceanu, despre ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, duminica seara, ca ceea ce a deranjat cel mai mult la Ordonanta 7/2019 de modificare a legilor justitiei a fost o oarecare eroare legata de.

Cel mai stupid trend de pe internet trebuie sa inceteze. La ce pericole ii expun parintii pe cei mici

Cei care s-au nascut inainte ca Facebook-ul sa fi fost macar un concept isi amintesc albumele cu fotografii din copilarie. Erau poze facute la botez, la aniversari, in vacante. Ori de cate ori venea cineva pe la tine, le aratai, radeati, apoi viata isi relua cursul. Pentru generatiile nascute candva dupa 2000, lucrurile s-au mai [] .

Cel mai mare SUV din lume e detinut de un seic. Monstrul are 10 roti si cantareste 24 de tone VIDEO

Cel mai mare SUV din lume este o masinarie creata pe comanda pentru un seic din Emiratele Arabe Unite. Monstrul este rezultatul modificarii unui camion militar de transport la acre au fost adaugate si piese dintr-un jeep.

Samsung si-a lansat cel mai ieftin telefon: cat de bun este Galaxy A10

Majoritatea pasionatilor de Samsung viseaza in aceasta perioada la Galaxy S10, S10e sau S10 Plus. Tot acum insa, sud coreenii si-au anuntat cel mai ieftin telefon din portofoliu si merita.

Cel mai mare protest din istoria justitiei clujene: 200 de magistrati au iesit din nou in strada

Circa 200 de magitrati au protestat si astazi in fata Curtii de Apel Cluj fata de Ordonanta 7. Ei au fost intampinati cu aplauze de mai multi clujeni. Judecatorul Critian Danilet considera ca a fost cel mai mare protest din istoria justitiei clujene.

Cel mai cautat ASASIN din ultimul an, surprins de camerele de luat vederi (VIDEO)

Jumatate ungur si jumatate sarb, Csaba Der are cel putin trei contracte onorate in 2018, fiind cel mai bine platit asasin din ultimul an, relateaza sport. ro. De altfel, in intervalul 2004-2017 Csaba Der a.

Ce cuprinde si cat de important este complexul nuclear Yongbyon, punct central pentru reluarea discutiilor dintre SUA si Coreea de Nord

Una dintre cele mai vizibile parti ale programului nuclear al Coreei de Nord, complexul nuclear Yongbyon, este un punct central de disputa pentru diplomati, care incearca sa resusciteze un acord, dupa ce summitul dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a incheiat fara un acord, noteaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )