Libnet.ro
UNICEF

12:45

Veste teribila pentru Liviu Dragnea: iCCJ a terminat redactarea motivarii sentintei din dosarul angajarilor fictive. Poate incepe judecarea apelului

B1 B1,
Veste teribila pentru Liviu Dragnea: iCCJ a terminat redactarea motivarii sentintei din dosarul angajarilor fictive. Poate incepe judecarea apelului

Liviu Dragnea este cu un pas mai aproape de primirea sentintei finale in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat. continuă pe B1

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 30 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

UPDATE: Numarul liderilor de filiale care cer demisia lui Liviu Dagnea ar fi ajuns la 30. Cel putin 20 de lideri de filiale PSD ar fi semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la.

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 20 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

Cel putin 20 de lideri de filiale PSD ar fi semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, potrivit unor surse citate de.

Dezastru total pentru Liviu Dragnea! Cu ce il asteapta baronii in CEX! Bomba lansata de Firea

Ce a manat-o cu adevarat in lupta pe Gabriela Firea, care pana nu demult era unul dintre cei mai fideli sustinatori ai lui Liviu Dragnea? Ei bine, potrivit unor surse din apropierea acesteia,in spatele.

Veste TERIBILA pentru PENSIONARI: Au primit mai multi bani, dar acum vor fi OBLIGATI sa...

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca, la sfarsitul lunii iulie a acestui an, in tara noastra erau 5. 596 pensionari, iar pensia medie a fost de 1. 134 lei. Cu alte cuvinte, pensia a crescut cu.

PSD Prahova, sustinere pentru Liviu Dragnea

Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din Romania, este supus, din nou, unui asalat din partea gruparilor politice adversare si nu numai, miza fiind aceea de a indeparta de la guvernare singura colalitie al.

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Secretar de stat din MAI: Nu sunt informatii ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Nucu Marin, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul General, unde a fost audiat in dosarul protestului de oe 10 august, ca nu exista informatii cu.

iCCJ a motivat condamnarea lui Liviu Dragnea: S-a folosit, deliberat, de ascendentul moral pe care-l avea

Judecatorii de la iCCJ au finalizat motivarea deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, pentru instigare la abuz, in dosarul angajarilor de la DGASPC Teleorman. Conform.

Liviu Dragnea, audiat la Parchetul General

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, vineri seara, la Parchetul General pentru a fi audiat, fiind chemat in calitate de martor intr-un dosar.

Audieri bomba: Liviu Dragnea s-a prezentat vineri la Parchetul General (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a prezentat vineri in jurul orei 18 la Parchetul General unde a fost citat pentru a fi audiat cel mai probabil in dosarul in care se cerceteaza evenimentele violente de la mitingul diasporei din 10 au.

Seful PSD Bihor: Liviu Dragnea vrea sa convoace CEx de urgenta

Liderul PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat, vineri, ca Liviu Dragnea doreste convocarea de urgenta a CEx-ului pentru a pune capat tensiunilor din partid. Potrivit lui Mang, reuniunea va avea loc in a doua jumatate a lunii septembrie, decizia fiind comunicata joi, la o sedinta care a avut loc la sediul PSD din Kiseleff.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )