Libnet.ro
UNICEF

09:30

Veste uriasa pentru Tesla! Compania lui Musk a dat lovitura, in plina criza de pandemie

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru Tesla! Compania lui Musk a dat lovitura, in plina criza de pandemie

Gigantul auto Tesla bate record dupa record. Compania fondata de Elon Musk a inregistrat al patrulea trimestru de crestere consecutiva, reusind sa vanda nu mai putin de 112. ooo de autoturisme. Tesla este cea mai valoroasa companie auto din lume, cu o valoare estimata de peste 208 miliarde de dolari. Tesla a reusit sa vanda la . continuă pe Playtech

Bucurie uriasa pentru Lidia Buble! Artista a dat vestea cea buna. Fanii au felicitat-o imediat

A venit soarele si pe strada Lidiei Buble! Norocul in dragoste s-a dus, dar pe partea profesionala se bucura de cateva reusite imense. Ce i-a anuntat cunoscuta solista pe fanii ei? Bucurie mare pentru Lidia Buble! Ce veste le-a dat fanilor Lidia Buble este din ce in ce mai implinita, dar pe partea profesionala. in .

Dacia, veste uriasa. Anunt neasteptat facut acum: ce se intampla cu noile masini

Odata cu declansarea pandemiei toate ramurile economiilor lumii au fost afectate grav, printre acestea si industria constructoare de automobile, inclusiv cea din Romania. Dacia, veste uriasa pentru potentialii cumparatori Odata cu izolarea a aparut si o crestere masiva a cumparaturilor facute online, fie ca vorbim de alimentele necesare de zi cu zi, fie ca vorbim .

Bucurie uriasa pentru Andra si Catalin Maruta! Cei doi sunt in culmea fericirii. Tocmai au dat marea veste fanilor

Este motiv de mare sarbatoare in familia Andrei si a lui Catalin Maruta. Eva, fiica indragitului cuplu, implineste 5 ani. Atat Andra, cat si Catalin Maruta au facut marele anunt pe paginile proprii de socializare. Bucurie enorma pentru Andra si Catalin Maruta! Sunt in culmea fericirii. Tocmai au dat marea veste fanilor Andra si Catalin .

Veste teribila pentru milioane de oameni. KFC renunta la carnea de pui. Ce tip de preparat se va gasi de acum inainte

Compania KFC a transmis in urma cu putin timp vestea care a intristat miliarde de fani din intrega lume. Potrivit reprezentantilor lantului de restaurante, carnea de pui adorata de toata lumea va fi inlocuita cu meniuri create in laborator, cu ajutorul unor imprimante 3D. Ce tip de carne vei gasi la KFC Informatiile au fost .

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rivala romancei, reactie de neimaginat

Toti ne-am dori sa fim atletul perfect, matematicianul genial, dar nu se poate asta din pacate. Dar asta nu ne impiedica sa ne imaginam cum arata unul sau celalalt in functie de calitatile unor persoane existente. Surpriza uriasa pentru Simona Halep din partea adversarei sale Mai in gluma, mai in serios, Eugenie Bouchard a decis .

Bucurie uriasa pentru Cristi Manea! Fotbalistul va deveni tata. Anuntul tocmai a fost facut

Irina Deaconescu este insarcinata si va deveni mamica la doar 22 de ani. Vestea a luat prin surprindere pe toata lumea, caci iubita lui Cristi Manea a ales sa tina sarcina ascunsa pana acum. Cum a aflat aceasta ca este insarcinata si care a fost reactia fotbalistului CFR-ului? M-au lasat picioarele. Irina Deaconescu si Cristi .

Kaufland vine cu o veste uluitoare pentru toti clientii

Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri din Romania, vine cu o veste grozava pentru toti clientii sai: reprezentanttii supermarketului anunta o schimbare. Ce oferte gasiti la.

Margherita, aparitie de senzatie intr-un clip de 15.000 de euro! Schimbare uriasa pentru fiica sotilor Viorica si Ionita din Clejani

S-a lansat la 12 ani in muzica, ajutata de Dan Bursuc si celebra ei familie, si nu de mult a renuntat la genul cu care a fost asociata de la debut. Pe eran apare acum o noua Margherita, care si-a facut unele imbunatatiri fizice, dar care a imbratisat si o zona muzicala diferita, trap. Schimbarea .

Veste extraordinara pentru cei care primesc ajutoare sociale si somaj. Se dau bani in plus

Veste nemaipomenita pentru unii dintre romani! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care primesc ajutoare sociale si somaje? Ce sume se dau in plus acestora? Bani in plus pentru romanii care primesc ajutoare sociale si somaj Toate ajutoarele sociale cresc! Indicatorul social de referinta ar urma sa fie majorat de la 500 de lei .

Este oficial. Ministrul Muncii, veste excelenta pentru milioane de parinti: Da. Vor creste alocatiile. De cati bani in plus vor beneficia copiii

Violeta Alexandru a dezvaluit in cursul serii de ieri ca vor creste alocatiile, acest subiect urmand sa fie abordat in scurt timp in cadrul Guvernului. Ministrul Muncii afirma ca dublarea sau triplarea alocatiilor nu este o varianta sustenabila a bugetului, iar procentul majorarii nu a fost inca stabilit. A dubla peste noapte nu este o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )