Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru pensionari. Pensiile vor fi platite in avans, inaintea sarbatorilor

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru pensionari. Pensiile vor fi platite in avans, inaintea sarbatorilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca a discutat cu ministrii Muncii, Sanatatii si cu cel de Interne, si ca vor fi luate masurile necesare pentru ca plata pensiilor sa se incheie inainte de. continuă pe Antena3

VREMEA LA MUNTE in urmatoarele doua saptamani. Vesti bune pentru amatorii de sporturi de iarna

VREMEA LA MUNTE, pana in jurul datei de 15 decembrie, temperaturile vor fi in scadere, caracterizand o vreme rece. Valorile diurne vor fi negative in toata zona montana si vor ramane la pragul de ger -10.

Pensiile vor fi platite inainte de sarbatori. Anuntul facut de Viorica Dancila - VIDEO

Pensiile vor fi platite inainte de Sarbatori. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dancila, inainte de sedinta de guvern. Dancila spune ca a avut o discutie cu Ministrul Muncii in acest.

Vesti extraordinare pentru toti pensionarii! Se anunta modificari cheie la Legea Pensiilor. Cine va avea de suferit

Toti pensionarii trebuie sa stie ce se va intampla cu noua Lege a Pensiilor! S-au anunta modificari importante care ii vizeaza in mod direct. Vezi AICI cine vor fi cei.

Corina Cretu, vesti proaste pentru Alianta Vestului: Nu poate sa acceseze direct fonduri de investitii europene

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu sustine ca, in cadrul actualei perioade de programare 2014 2020, conform reglementarilor in vigoare, nou infiintata Alianta a Vestului nu poate.

Ce se intampla cu PUNCTUL DE PENSIE! Victor Ponta, vesti importante pentru MILIOANE DE ROMANI!

Victor Ponta se aluda pe Facebook ca partyidul sau Pro Romania a reusit sa obtina in Parlament lucruri importante pentru romani. PRO Romania reuseste in Parlament sa obtina lucruri.

Alianta Vestului, o alternativa pentru romnii care vor sa migreze? Primele proiecte concrete: Drum expres de 110 km si linie electrificata ntre Oradea si Arad

Alianta Vestului, un parteneriat lansat in weekend de primarii PNL din Timisoara, Cluj-Napoca, Arad si Oradea, a starnit dezbateri, laude, dorinte de raliere, dar si polemici, unii mergand inclusiv pana la acuzatia de intentie de rupere a Romaniei. HotNews. ro a stat de vorba cu trei dintre acesti primari, pentru a afla care este scopul acestei Aliante, care sunt pasii urmatori si ce proiecte concrete sunt avute in vedere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )