Libnet.ro
UNICEF

06:15

Vesti bune pentru proprietarii de Bugatti Chiron: schimbul de anvelope nu va mai costa 42.000 de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vesti bune pentru proprietarii de Bugatti Chiron: schimbul de anvelope nu va mai costa 42.000 de euro

In cazul in care detineti un model Bugatti Veyron, si stim ca multi dintre voi isi doresc unul, speram ca sunteti deja la curent cu costurile pe care le implica o astfel de masina. De exemplu, o revizie anuala va poate costa 20. 000 de euro, in timp ce. continuă pe Wall-Street Ro

Vesti bune pentru soferi! Asigurarile RCA se ieftinesc

Vesti bune pentru soferii din Romania. Preturile asigurarilor RCA au scazut considerabil. Tarifele sunt mult mai mici fata de cele practicate pentru RCA, in urma cu un an chiar un an si.

Vesti bune pentru fermierii care asteapta plata in avans a subventiilor pentru Campania 2017. Ce a declarat ministrul Agriculturii

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a declarat,referitor la plata in avans a subventiilor pentru fermieri, ca pune in aplicare Programul de guvernare. Eu niciodata.

Vesti bune pentru transportatori. O parte din supraacciza carburantilor ar putea fi returnata

Patronatele din transporturi au solicitat Guvernului sa gaseasca o solutie pentru transportul comercial, respectiv returnarea unui coeficient din supraacciza, la inceputul lunii octombrie urmand sa.

Vesti bune pentru soferi! Politistii nu vor mai putea folosi radarul in masini neinscriptionate

Politistii care folosesc radarul, dar nu poarta uniformele specifice si nu folosesc o masina cu insemnele politiei nu vor mai putea sanctiona soferi, potrivit unei propuneri legislative depuse la.

Vesti proaste pentru romanii cu datorii la banci. Cresc ratele la creditele in lei

Ratele la creditele in lei ar putea creste simtitor, pentru ca indicele Robor, in functie de care acestea se calculeaza, a crescut in 2016, pana la nivelul maxim din ultimii doi.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1881 seconds )