Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vesti proaste de la OMS! Cand va inceta pandemia de coronavirus? Un vaccin, abia la sfarsitul anului viitor

Antena3 Antena3,
Vesti proaste de la OMS! Cand va inceta pandemia de coronavirus? Un vaccin, abia la sfarsitul anului viitor

Lumea isi va reveni dupa toata aceasta criza provocata de pandemie abia in anul 2022. Este estimarea unui reputat expert al Organizatiei Mondiale a Sanatatii ce are la baza atat argumente stiintifice cat si financiare. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Scumpirea care vine la iarna peste noi

Sunt vesti proaste pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Pretul gazului marfa va creste in iarna aceasta, insa acest lucru nu se va resimti in facturi, astfel ca majoritatea consumatorilor casnici vor plati preturi similare ca cele pe care le platesc acum, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI). Anunt pentru toti .

Vesti proaste pentru romani! Meseriile care dispar de pe piata muncii. Trebuie sa te reprofilezi, imediat

Trebuie sa fim constienti de faptul ca traim intr-o lume intr-o continua schimbare, in care tehnologia este parte integrata din viata noastra. Ce meserii vor disparea de pe piata muncii. Vesti proaste pentru romani in ultima vreme, sarcinile zilnice ne-au fost usurate de dezvoltarea tehnologiei si avem mai mult timp liber, insa noi trebuie sa .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Se intampla de la 1 ianuarie 2020 cu caldura

Ajutorul pentru incalzirea locuintei devine o amintire frumoasa dupa iarna 2020-2021. Astfel, incepand cu aceasta data, ajutorul pentru incalzire va fi inlocuit cu venitul minim de incluziune. Potrivit noilor prevederi legale, suplimentul financiar va trebui solicitat primariei, pentru ca el nu se va mai acorda automat. Vesti proaste pentru o mare parte dintre romani. Ce .

Vesti proaste despre Lacul Techirghiol. Specialistii trag semnalul de alarma extrem de important!

Utilizarea resurselor naturale din Lacul Techirghiol in scopuri terapeutice ar trebui sa constituie o preocupare majora. Si vorbim aici de administratia publica locala si centrala. Ne referim la gestionarea pe termen lung a patrimoniului natural din aceasta locatie. Vesti proaste despre Lacul Techirghiol Romania este proprietarul unuia dintre cele mai bogate si mai vechi resurse .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )