Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru fanii Coca Cola: Cu cat vor creste preturile celebrei bauturi

B1 B1,
Vesti proaste pentru fanii Coca Cola: Cu cat vor creste preturile celebrei bauturi

Conflictul comercial iscat de politicile economice ale lui Donald Trump va duce la cresterea pretului produselor Coca Cola. Compania a anuntat ca va urma o crestere a preturilor acidulate deoarece costurile de. continuă pe B1

Vesti proaste pentru bautorii de Coca-Cola

Coca-Cola a anuntat ca va creste preturile bauturilor acidulate deoarece costurile de productie al dozelor au crescut pe fondul conflictului comercial initiat de Donald Trump, potrivit Newsy. James Quincey,.

Coca-Cola creste preturile din cauza tarifelor la aluminiu

Bautura favorita a Americii este ultima victima a tarifelor administratiei Trump. Compania Coca-Cola a majorat preturile la bauturile carbogazoase din cauza cresterii de 10% a preturilor aluminiului importat, potrivitCNN Money. James Quincey, CEO al companiei Coca-Cola a spus ca aceste majorari, desi deranjante, sunt necesare.

Coca-Cola creste preturile din cauza tarifelor de aluminiu

Bautura favorita a Americii este ultima victima a tarifelor administratiei Trump. Compania Coca-Cola a majorat preturile la bauturile carbogazoase din cauza cresterii de 10% a preturilor aluminiului importat, potrivitCNN Money.

Vesti proaste pentru cei care merg in Grecia. Vremea se va inrautati pana pe 31 iulie. MAE a emis o noua atentionare de calatorie

Serviciul grec de Meteorologie a anuntat o inrautatire a vremii in Republica Elena pana pe data de 31 iulie 2018, fiind prognozate ploi si furtuni puternice la nivel local, insotite de caderi de grindina si vant foarte puternic, potrivit unei atentionari de calatorie emise de Ministerul roman al Afacerilor Externe.

Decizie de ultima ora a lui Patrick Borcea! Soc pentru fanii lui Dinamo!

Fiul cel mare al fostului finantator al FC Dinamo, Cristi Borcea, a luat o decizie care ii va pune in mare incurcatura pe toti fanii echipei de suflet a tatalui sau, in care acesta a investit o adevarata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )