Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vesti proaste pentru GUVERN! Se apropie MAREA CRIZA: PIB-ul se prabuseste, inflatia EXPLODEAZA

B1 B1,
Vesti proaste pentru GUVERN! Se apropie MAREA CRIZA: PIB-ul se prabuseste, inflatia EXPLODEAZA

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNP) a redus, in prognoza intermediara de vara 2018, cresterea PIB estimata pentru aceest an, de la 6,1% la 5,5%, alaturi de un curs mediu al monedei euro identic cu. continuă pe B1

Vesti proaste pentru romani! Se scumpesc gazele de la 1 august

Noi scumpiri pentru romani! ANRE anunta majorarea pretului la gaze pentru consumatorii casnici, incepand de la 1 august 2018. Avand in vedere solicitarile furnizorilor de gaze naturale si in urma.

Horoscop 19 iulie. Vesti proaste pentru Tauri, Racii sunt pusi pe strategii

Horoscop 19 iulie BERBEC: Te cam joci cu optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru ca sunt in numar mai mare ceea ce-ti inspira sentimentul ca, orice ai alege, tot bine va fi. Horoscop 19 iulie TAUR: Nu te culca.

REZULTATE TITULARIZARE 2018. Vesti proaste pentru jumatate dintre candidati la TITULARIZARE

47,40% dintre candidatii care au sustinut proba scrisa a concursului national pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar au.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel.

Vesti bune pentru turisti. Cat de curate sunt marile din UE

Calitatea apelor pentru scaldat din UE este una excelenta, potrivit celor mai recente rapoarte ale autoritatilor europene. 85% dintre locurile destinate scaldatului au intrunit conditiile pentru standardul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )