Libnet.ro
UNICEF

16:00

VESTI PROASTE pentru PUIU POPOVICIU: Omul de afaceri, retinut la Londra, poate fi extradat (VIDEO)

B1 B1,
VESTI PROASTE pentru PUIU POPOVICIU: Omul de afaceri, retinut la Londra, poate fi extradat (VIDEO)

Vesti proaste pentru Puiu Popoviciu. Curtea Suprema i-a respins omului de afaceri contestatia in anulare la condamnarea primita in dosarul Baneasa, astfel ca autoritatile britanice nu mai au nicio. continuă pe B1

Vesti proaste pentru Puiu Popoviciu: Omul de afaceri, retinut la Londra, poate fi extradat

Vesti proaste pentru Puiu Popoviciu. Curtea Suprema i-a respins omului de afaceri contestatia in anulare la condamnarea primita in dosarul Baneasa, astfel ca autoritatile britanice nu mai au nicio.

Zi importanta pentru Puiu Popoviciu. Omul de afacri afla vineri daca scapa de inchisoare

Omul de afaceri Puiu Popoviciu afla astazi daca scapa de cei sapteani de inchisoare primiti in dosarul Baneasa. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si.

Lovitura pentru Puiu Popoviciu! iCCJ i-a respins contestatia in anulare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri, ca neintemeiata, contestatia depusa de omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu prin care acesta solicita anularea condamnarii de 7 ani.

Vesti proaste pentru romanii cu rate! Dobanzile explodeaza

Vesti tot mai proaste pentru romani. Dupa cresterea preturilor la alimente, urmeaza o crestere accelerata la dobanzi. Potrivit BNR, indicele ROBOR la 3 luni a crescut miercuri pana la.

Vesti proaste pentru romanii cu rate! Dobanzile explodeaza

Vesti tot mai proaste pentru romani. Dupa cresterea preturilor la alimente, urmeaza o crestere accelerata la dobanzi. Potrivit BNR, indicele ROBOR la 3 luni a crescut miercuri pana la.

Sondaj incendiar. Vesti proaste pentru Iohannis

Ultimul sondaj national realizat de Avangarde, la finalul lunii octombrie, scoate in evidenta un dezastru pentru opozitie. Daca in privinta votului, sondajul prezentat de Marius Pieleanu in.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu cere anularea condamnarii la sapte ani de inchisoare: Contestatia, dezbatuta de iCCJ

Omul de afaceri Puiu Popoviciu cere anularea pedepsei de sapte ani. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie judeca vineri contestatia depusa de omul de afaceri in dosarul.

Contestatia in anulare depusa de omul de afaceri Puiu Popoviciu, dezbatuta vineri

Magistratii Curtii Supreme vor judeca, vineri, contestatia depusa de omul de afaceri Puiu Popoviciu, prin care acesta solicita anularea pedepsei de sapte ani de inchisoare pe care a primit-o in dosarul Ferma Baneasa.

De ce l-au condamnat magistratii la 7 ani de inchisoare pe Puiu Popoviciu. Curtea Suprema a respins vineri seara contestatia in anulare a milionarului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri seara ca neintemeiata contestatia depusa de milionarul Puiu Popoviciu la decizia de condamnare la sapte ani de inchisoare. Omul de afaceri este in prezent la Londra, iar statul roman a solicitat extradarea lui Puiu Popoviciu.

Puiu Popoviciu ramane cu pedeapsa de 7 ani inchisoare, dupa ce ICCJ i-a respins contestatia in anulare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri, ca neintemeiata, contestatia depusa de omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu prin care acesta solicita anularea condamnarii de 7 ani inchisoare primita in dosarul 'Baneasa', relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2912 seconds )