Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat a facut anuntul

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat a facut anuntul

Din pacate, dupa cum v-ati dat deja seama, avem vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat sustine ca, anul acesta, trebuie sa le anulam daca ne dorim sa tinem pandemia sub control. Acelasi lucru se va intampla si cu petrecerile de Craciun. Petrecerile de Revelion, anulate de pandemia de covid-19 Seful . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru Ianis Hagi! Presa din Scotia a dat in el, fara pic de mila

Vesti proaste au venit pentru Ianis Hagi dupa meciul din play-off-ul Ligii Europa. Internationalul roman a fost lovit din toate partile de presa din Scotia, fara mila, dupa prestatia de joi seara. Ianis Hagi, facut cu ou si cu otet de presa din Scotia dupa meciul Glasgow Rangers- Willem II Ianis Hagi a primit vesti .

Vesti proaste pentru FCSB. Anamaria Prodan a facut anuntul: Sa vedem ce se intampla

Pentru a putea disputa meciul cu Slovan Liberec, FCSB a luat doi jucatori de la Hermannstadt. Clubul din urma a trimis doi jucatori la echipa lui Gigi Becali, iar Ousmane Viera a fost si el aproape sa ajunga in lot pentru partida de joi seara, din turul 3 preliminar al Europa League. Din nefericire, totul .

Alegeri locale 2020. 10 reguli esentiale pentru romanii care merg la vot. Ghidul alegatorului

Maine este ziua cea mare in care se vor alege conducatorii comunitatilor locale - primarii si consilierii locali. Alegerile locale din acest an nu sunt unele obisnuite, ci se desfasoara in conditii de restrictii impuse de pandemia de coronavirus. Drept pentru care exista un set de reguli care trebuie respectate. HotNews. ro a realizat un mini-Ghid cu privire la aceste reguli. Acestea fac parte din Ordinul 1. 5941402020 al Ministerelor Sanatatii si al celui de Interne, aparut in 16 septembrie in Monitorul Oficial. Vezi mai jos regulile obligatorii si cateva intrebari si raspunsuri cu privire la aceste alegeri.

Vesti extraordinare pentru romani si pensiile noastre. Gata, se poate din nou!

Guvernul are vesti extraordinare pentru romanii care nu au au avut un contract care sa le aduca o pensie. Astfel, a fost aprobat proiectul de OUG prin care cei care nu indeplinesc conditia stagiului de cotizare pentru a accede la pensia pentru limita de varsta sau anticipata isi pot cumpara vechime. Contributiile restante vor putea fi platite pe o perioada de 6 ani anterioara datei incheierii contractului de asigurare sociala.

Vestea momentului pentru romanii cu centrale termice pe gaz. Se intampla chiar in iarna asta

Vesti bune pentru romanii cu centrale termice pe gaz. Acestia vor plati preturi similare celor din iarna trecuta, in ciuda unei asteptate aprecieri a cotatiilor gazelor pe pietele regionale. Cum este posibil acest lucru? Aflati in randurile de mai jos. Preturile la gaze raman asemanatoare cu cele de iarna trecuta Consumatorii casnici de gaze din .

Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum: ce vor primi de la stat

Vineri, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca Guvernul a aprobat o hotarare prin care tinerii fermieri pot beneficia de o suprafata de pana la 50 de hectare, in concesiune, prin Agentia Domeniilor Statului. Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum Este vorba de proiectul de hotarare de guvern pentru modificarea .

Ingredientul folosit de toti romanii, care poate fi foarte toxic. Capcana in care cad multi

Din ce in ce mai multi medici se plang ca problemele de sanatate cu care ne confruntam reprezinta rezultatul unei educatii alimentare precare. Acestia spun ca un ingredient folosit de toti romanii poate fi extrem de toxic pentru organism daca nu este consumat corespunzator. Carnea, ingredientul care poate fi foarte toxic Romanii ajung la medici .

Guvernul va deconta 50 de milioane de euro tablete pentru studentii care au burse sociale

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va deconta, in limita sumei de 50 de milioane de euro, tabletele pentru studentii care au burse sociale si invata la universitati care vor face cursuri online.

Vesti bune pentru bolnavi: Guvernul a decis ce se intampla cu vindecatii de COVID

Guvernul a prelungit pana la finalul anului masurile speciale luate in domeniul medical in contextul pandemiei. Astfel, vor fi decontate in continuare tratamentele pentru toate persoanele depistate cu COVID-19 pe teritoriul Romaniei. De asemenea, retetele si trimiterile medicale se pot prescrie in continuare online.

Solutia pentru toti romanii care au o Dacia veche: te costa mai putin decat una noua si mergi aproape gratis

Dacia Logan exista pe piata din 2004. Daca esti unul dintre oamenii care au cumparat una atunci, sau pana in 2010, e bine sa stii ca exista solutii de-a o moderniza. Si pretul nici nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2739 seconds )