Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru clientii RCS RDS. Ce se intampla cu internetul Digi Mobil

Cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in acest moment este DiGi Mobil. insa, din nefericire pentru multi clientii sai vine si o veste mai putin buna. Ce se intampla cu internetul de la DiGi Mobil Desi este cel mai mare operator de telecomunicatii din tara noastra, se pare ca la DiGi Mobil exista .

Vesti proaste pentru Simona Halep. Ce se intampla cu Australian Open 2021

Simona Halep a terminat anul 2020 pe locul 2 WTA si a reusit sa-si mai adauge trei titluri in palmares. Dar, per total, a fost un an mai degraba dezamagitor. in special din cauza eliminarii foarte rapide de la Roland Garros. Mai ales in conditiile in care a sarit si US Open tocmai pentru a .

Managerul de la Institutul Marius Nasta, vesti proaste pentru sarbatori: Decembrie va fi o luna in care vom plange mult

Beatrice Mahler, managerul de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, avertizeaza cu privire la numarul mare de decese care se inregistreaza in aceasta perioada, dar si in luna care urmeaza. Medicul insista asupra gravitatii situatiei, explicand faptul ca sistemul de sanatate a ajuns la epuizare. Care sunt pacientii cu putine sanse de salvare Beatrice Mahler .

Pensii 2020. Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Decizia CCR legat de majorarea de 40%

Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate astazi, 25 noiembrie, sesizarea Guvernului vizavi de proiectul de rectificare bugetara modificat de PSD in Parlament cu un amendamentul care prevede cresterea pensiilor cu 40%. Guvernul sustine ca parlamentarii nu au indicat sursele clare de finantare a majorarilor propuse, necesare pentru a acoperi cheltuielile urmarite de amendament. CCR a amanat .

Meteo. Vesti bune pentru cine iese din casa azi. Ce se intampla cu temperaturile

Duminica, vremea se insenineaza, dar in primele ore ale zilei va fi rece, dar si conditii de ceata. De asemenea,vantul va prinde putere pe crestele Carpatilor Orientali si Meridionali, iar maximele termice pleaca de la 2 grade in depresiuni, atingand pana la 8 grade in sud-vest si nord-est. Vremea in fiecare regiune im Dobrogea si .

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania

Conform unei legi abia promulgate de presedintele Klaus Iohannis, ce va intra in vigoare la momentul publicarii ei in Monitorul Oficial, gospodaria taraneasca va putea fi scutita de la plata impozitului pe terenuri si cladiri. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania Conform legii,gospodaria taraneasca poate deveni membru cooperator asociat in cooperative agricole. Definirea .

Ce categorie de muncitori se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. Vesti bune pentru romani!

Mai multe categorii de angajati care au muncit in industria de armament vor putea iesi mai devreme cu 13 ani la pensie, conditia principala fiind aceea ca stagiul de cotizare sa fie de minimum 25 de ani. Vesti bune. Angajatii care au muncit in industria de armament vor iesi cu 13 ani mai devreme la .

Vedeta din Romania care s-a tratat 10 ani de o boala desi nu o avea: Diagnosticul a fost pus gresit

Se intampla si la case mai mari. O vedeta din Romania s-a tratat 10 ani de o boala, desi nu o avea. Cantareata a povestit ca diagnosticul pus de medici a fost unul gresit. Boala de care s-a tratat degeaba un deceniu Daca la inceputul anilor 2000, Anca Badiu era considerata una dintre cele mai .

Prognoza meteo: Cod galben de ceata pentru 4 judete din Romania

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, avertizari nowcasting Cod galben de ceata. Acestea sunt valabile in orele urmatoare in zone din Muntenia si Oltenia. Mai exact, p.

370 de milioane de euro de la UE pentru infrastructura de alimentare cu apa si de canalizare din Romania

Comisia Europeana a aprobat, astazi, o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati si a extinde infrastructura de alimentare cu apa si de canalizare in sase judete din Romania: Constanta, Calarasi, Dambovita, Ialomita si parti din judetul Ilfov si Brasov, informeaza un comunicat al Executivului comunitar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )