Libnet.ro
UNICEF

11:16

Vestul tarii va fi afectat de furtuni si vijelii! Este cod portocaliu de ploi in noua judete

Antena3 Antena3,
Vestul tarii va fi afectat de furtuni si vijelii! Este cod portocaliu de ploi in noua judete

Vestul tarii va fi afectat de furtuni si vijelii. Acum este cod portocaliu de ploi in noua judete. Judetul Hunedoara a fost grav afectat de inundatii saptamana trecuta. continuă pe Antena3

Prima avertizare cod galben de canicula din aceasta vara, pentru Capitala si jumatate dintre judetele tarii in vestul tarii, vor fi ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis prima avertizare cod galben de canicula din aceasta vara, pentru sudul si estul tarii, unde joi si vineri temperaturile vor atinge 37 de grade. De asemenea, mai multe judete din vestul tarii sunt vizate de atentionari de ploi torentiale si vijelii.

Se strica vremea in judetul Hunedoara. Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina

Se strica din nou vremea in judetul Hunedoara. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de vreme severa imediata, pentru regiunea de vest a tarii. Sunt anuntate vijelii, ploi torentiale si grindina.

Cod portocaliu de vreme rea in 9 judete: ploi torentiale, vijelii si grindina

ANM anunta o alerta cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru 9 judete, in vigoare luni intre orele 14. Alte judete sunt sub cod galben cu instabilitate atmosferica temporar accentuata, ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse torentiale, grindina si vijelii.

Alerta METEO! 9 judete sub cod portocaliu de vreme rea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru 9 judete, in vigoare luni intre orele 14. Alte judete sunt sub cod galben.

Cod portocaliu de inundatii pe Prut si cod galben pe mai multe rauri din Transilvania si Banat

O noua avertizare hidrologica COD PORTOCALIU si COD GALBEN emisa joi de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Bazinele hidografice afectate sunt Viseu, Iza, Tur, Somes, Crasna,.

ALERTA METEO Cod portocaliu in mai multe judete, pana marti dimineata, cu cantitati de precipitatii care pot ajunge si la 60 de litri pe metru patrat

Meteorologii au actualizat avertizarile de vreme rea si anunta ca, luni, va fi cod portocaliu in judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Covasna si in zona montana a judetelor Prahova, Brasov, Harghita, Neamt si Suceava.

Alerta imediata de inundatii. Cod portocaliu pana la miezul noptii

Alerta METEO. Cod portocaliu de inundatii in mai multe judete din tara, pana la miezul noptii. Trei avertizari au fost emise de hidrologi pentru mai multe regiuni din tara.

Cod portocaliu de viituri pe rauri din 6 judete, pana la miezul noptii

Hidrologii au emis noi avertizari Cod portocaliu de inundatii, valabile in urmatoarele opt ore, pe rauri din Moldova, Transilvania si Oltenia. Potrivit hidrologilor, pana la ora 00:00, se vor inregistra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )