Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vicepremierul Italiei: Nu dorim sa iesim din Uniunea Europeana, ci sa o schimbam

B1 B1,
Vicepremierul Italiei: Nu dorim sa iesim din Uniunea Europeana, ci sa o schimbam

Matteo Salvini, vicepremier al Italiei si ministru de Interne, a declarat ca tara sa nu vrea sa iasa din Uniunea Europeana, ci sa o schimbe. Nu avem nicio intentie sa iesim din UE, dorim sa o. continuă pe B1

Studiu: Aproape jumatate din Uniunea Europeana se teme de un atac cibernetic! Romania, al doilea stat ca nivel de panica

Aproape jumatate din populatia Uniunii Europene 46%) este ingrijorata de posibilitatea unui atac cibernetic, iar Romania este al doilea stat ca nivel de panica 40%), fiind depasita doar de Spania 47%),.

Tudorel Toader, scrisoare catre ministrii de Justitie din Uniunea Europeana

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis o scrisoare catre toti ministrii Justitiei din tarile Uniunii Europene, referitoare la fostul procuror sef al DNA Laura Codruta Kovesi. Acesta aduce aminte de.

Uniunea Europeana, pe cale de disparitie: Ce prognoze sumbre a mai inaintat Soros

George Soros nu se arunca deseori la declaratii publice, in lumina reflectoarelor. Avand insa in vedere tensiunile din fiecare colt al Uniunii Europene, omul de afaceri a facut o exceptie. intr-o miscare fara precedent pentru investitorul de origine maghiara, Soros s-a aruncat in urma cu cateva zile la redactarea unui editorial pentru publicatia Project Syndicate.

Avertismentul lui Soros: Uniunea Europeana se poate prabusi precum URSS n 1991

Europa trebuie sa se trezeasca si sa inteleaga magnitudinea amenintarilor cu care se confrunta, spune George Soros intr-un editorial publicat de Project Syndicate si preluat cnbc. com. inaintea alegerilor pentru Parlamentul European din primavara lui 2019, investitorul avertizeaza votantii ca Uniunea Europeana ar putea avea o soarta similara cu cea a URSS-ului in 1991.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )