Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vicepresedintele SUA Mike Pence: Statele Unite si Turcia au ajuns la un acord privind o incetare a focului in Siria

Antena3 Antena3,
Vicepresedintele SUA Mike Pence: Statele Unite si Turcia au ajuns la un acord privind o incetare a focului in Siria

Turcia si SUA au ajuns la un acord privind o incetare a focului in Siria, a anuntat joi vicepresedintele american Mike Pence dupa o intalnire cu presedintele turc Recep Tayyip Erdogan la Ankara, relateaza dpa. continuă pe Antena3

Trump il trimite pe vicepresedintele Mike Pence in Turcia pentru a negocia cu Erdogan

Vicepresedintele american Mike Pence va pleca spre Turcia in urmatoarele 24 de ore, in speranta de a negocia o incetare a focului intre fortele turce si kurde in nord-estul Siriei, a declarat marti un inalt responsabil american, citat de AFP.

Ankara suspenda ofensiva militara din nordul Siriei, pentru 120 de ore, la presiunea SUA: incetarea focului devine definitiva odata ce kurzii vor parasi teritoriul de la frontiera siriano-turca

Turcia suspenda ofensiva militara din nordul Siriei, pentru un interval de 120 de ore, a anuntat vicepresedintele SUA, Mike Pence, care a precizat ca, astfel, kurzilor le va fi permis sa paraseasca teritoriile.

Statele Unite au efectuat o operatiune cibernetica secreta in Iran

Statele Unite au efectuat o operatiune cibernetica secreta in Iran, in urma atacurilor care au avut loc pe 14 septembrie impotriva instalatiilor petroliere din Arabia Saudita, atribuite de Washington si Riad regimului de la Teheran.

Tigarile electronice: Uleiurile ce contin THC, mai eficient restrictionate in Europa fata de Statele Unite

Tigarile electronice si bolile atribuite consumului au produs 29 de decese si aproximativ 1000 de imbolnaviri in Statele Unite. Totusi, numarul de boli si decese cauzate de folosirea acestor produse in Europa este estimat sa fie foarte mic, potrivit Reuters.

UPDATE SUA anunta ca Turcia pune capat ofensivei sale de opt zile in Siria dupa o retragere completa a fortelor kurde Turcia: Doar suspendam operatiunea, nu o oprim definitiv

Vicepresedintele american Mike Pence a spus joi ca a ajuns la un acord cu presedintele turc Tayyip Erdogan pentru a incetare a focului in nord-estul Siriei pentru a pune capat ofensivei turce impotriva fortelor kurde, relateaza Reuters. Pe de alta parte, Turcia spune ca operatiunea nu poate fi oprita, ci este doar suspendata.

Turcia urmeaza sa suspende operatiunea din nordul Siriei 120 de ore

Statele Unite si Turcia au incheiat un acord in vederea unui armistitiu in nordul Siriei, care sa permita retragerea fortelor kurde, a anuntat joi seara vicepresedintele american Mike Pence, relateaza BBC News.

SUA, atac cibernetic in Iran, dupa atacurile impotriva Arabiei Saudite

Statele Unite au efectuat o operatiune cibernetica secreta in Iran, in urma atacurilor care au avut loc pe 14 septembrie impotriva instalatiilor petroliere din Arabia Saudita, atribuite de Washington si Riad regimului de la Teheran, au declarat pentru Reuters doi oficiali americani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )