Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victima a marijuanei sau a ipocriziei? Cazul Emmei Zeicescu, pusa sub acuzare pentru ca a fumat o tigara cu canabis

Adevărul Adevărul,
Victima a marijuanei sau a ipocriziei? Cazul Emmei Zeicescu, pusa sub acuzare pentru ca a fumat o tigara cu canabis

In ciuda faptului ca procurorii au dispus efectuarea urmarii penale fata de jurnalistii Emma Zeicescu si Claudiu Popa pentru consum de marijuana, expertii in Drept considera ca cel mai probabil dosarul va fi clasat. Daca am primi toate dosarele de detinere de droguri in vederea consumului pur si simplu nu am avea cum sa facem fata, explica judecatorul Cristi Danilet, care arata si cum ar trebui tratat acest fenomen. continuă pe Adevărul

Victima a marijuanei sau a ipocriziei? Cazul Emmei Zeicescu, prezentatoarea TV prinsa si pusa sub acuzare pentru ca a fumat o tigara cu canabis

In ciuda faptului ca procurorii au dispus efectuarea urmarii penale fata de jurnalistii Emma Zeicescu si Claudiu Popa pentru consum de marijuana, expertii in Drept considera ca cel mai probabil dosarul va fi clasat. Daca am primi toate dosarele de detinere de droguri in vederea consumului pur si simplu nu am avea cum sa facem fata, explica judecatorul Cristi Danilet, care arata si cum ar trebui tratat acest fenomen.

Reactia TVR in cazul Emmei Zeicescu, acuzata de detinere si consum de droguri

Societatea Romana de Televiziune nu a fost instiintata oficial in legatura cu ancheta derulata de DIICOT in ceea ce priveste persoana jurnalistei Emma Zeicescu, a informat joi un comunicat al institutiei.

Precizarile TVR privind cazul jurnalistei Emma Zeicescu, pusa sub invinuire pentru detinere si consum de droguri

Televiziunea Romana a venit cu precizari dupa ce jurnalista Emma Zeicescu, realizatoarea matinalului de la TVR 1, si fostul sau partener de viata, reporterul Realitatea TV Claudiu Popa, au fost pusi sub invinuire de procurorii DIICOT pentru detinere si consum de droguri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3253 seconds )