Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ciorbea a demisionat din functia de Avocat al Poporului. Variantele care i-ar putea lua locul

Antena3 Antena3,
Victor Ciorbea a demisionat din functia de Avocat al Poporului. Variantele care i-ar putea lua locul

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a demisionat. Opozitia vine cu diverse propuneri in ceea ce priveste preluarea acestei functii. Victor Ciorbea a inaintat luni o adresa presedintilor Senatului si Camerei D. continuă pe Antena3

Gheorghe Falca a demisionat din functia de primar al Aradului

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a anuntat, vineri, ca si-a depus demisia din functie, pentru a putea sa-si preia mandatul de eurodeputat castigat in urma alegerilor europarlamentare din 26.

Surse. Pe cine sustine coalitia PSD-ALDE pentru functia de Avocat al Poporului. Ciorbea, schimbat zilele viitoare

Functia de Avocat al Poporului revine ALDE, potrivit unei intelegeri dintre Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu. Potrivit unor surse politice, liderul ALDE o sustine pe Renate Weber pentru postul ocupat acum de Victor Ciorbea. Renate Weber a ratat un nou mandat de europarlamentar, dupa ce ALDE nu a reusit sa treaca pragul electoral. Opozitia il sustine pe Peter Eckstein Kovacs pentru functia de Avocat al Poporului.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a demisionat

Avocatul Poprului, Victor Ciorbea, a demisionat. in locul sau, Calin Popescu Tariceanu a anuntat,, in sedinta grupurilor reunite ale ALDE, ca fostul europarlamentar Renate Weber este propunerea.

Mandatul lui Victor Ciorbea de Avocat al Poporului a incetat

Victor Ciorbea a inaintat, astazi, o adresa presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, prin care a informat ca mandatul sau de Avocat al Poporului a incetat, anunta institutia intr-un comunicat.

Breaking News. Victor Ciorbea si-a dat demisia

Victor Ciorbea a inaintat luni o adresa presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, prin care a .

Vlad Plahotniuc a demisionat din functia de presedinte al PDM:Cine vrea sa se rafuiasca politic sa o faca cu mine, dar nu cu colegii din partid

Vlad Plahotniuc a anuntat luni, 24 iunie, ca demisioneaza din functia de presedinte al Partidului Democrat din Moldova PDM) si ca nu intentioneaza sa mai candideze la aceasta functie. Plahotniuc considera ca prin lipsa sa la conducerea formatiunii, partidele proeuropene vor accepta pe viitor o alianta cu PDM.

Gheorghe IalomitianuA DEMISIONAT din PNL: Actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea

Gheorghe Ialomitianua demisionat din PNL. Am simtit ca actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea. Am fost invitat la actiunile mari ale partidului, era foarte bine sa fiu acolo, insa.

Fostul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a demisionat din PNL

Fostul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a demisionat din PNL. Am simtit ca actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea, a declarat el, pentru HotNews. ro.

Vlad Plahotniuc a demisionat din fruntea Partidului Democrat

Liderul PD din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, renunta la functie. Plecat din tara, dupa ce PD a renuntat la guvernare in favoarea fortelor pro-europene, Plahotniuc anunta ca demisioneaza din scaunul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )