Libnet.ro
UNICEF

20:15

Victor Costache, decizie bomba, dupa demisia din guvernul Romaniei. A renuntat la tot

Playtech Playtech,
Victor Costache, decizie bomba, dupa demisia din guvernul Romaniei. A renuntat la tot

Victor Costache a demisionat din fruntea Ministerului Sanatatii saptamana precedenta, din motive personale. Oficialul a luat o decizie importanta dupa plecarea din guvernul Romaniei. Victor Costache, decizie bomba, dupa demisia din guvernul Romaniei Victor Costache si-a depus demisia din fruntea Ministerului Sanatatii pe 26 martie. Oficialul a refuzat sa mentioneze motivele personale, precum le numea . continuă pe Playtech

Fostul ministru Victor Costache anunta ca pacientii de Covid-19 care nu au complicatii vor fi tratati intr-un hotel din centrul Bucurestiului intrebat de B1.ro despre proiect, secretarul de stat Horatiu Moldovan sustine ca nu stie nimic

In prmul sau interviu dupa demisia din functia de minsitru al Sanatatii, Victor Costache a declarat ca urmeaza ca o parte din pacientii care au forme usoare de coronavirus sa fie cazati in camere de.

De ce a demisionat Victor Costache. Fostul ministru al Sanatatii rupe tacerea

O decizie care a luat pe toata lumea prin surprindere a fost cu siguranta demisia lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sanatatii in plina criza sanitara. Vestea a starnit numeroase controverse in spatiul public. Iata adevaratul motiv pentru care fostul ministrul a renuntat la portofoliu. De ce a demisionat Victor Costache in urma unei discutii .

Victor Costache recunoaste ca a fost impins spre demisie si n-a uitat nici de Arafat: Cei care se pricep la transport si situatii de urgenta sa se ocupe de ceea ce fac ei mai bine Cate teste are Romania si ce e proiectul Mercur

Victor Costache a recunoscut, intr-un prim interviu acordat dupa plecarea de la Ministerul Sanatatii, ca demisia din functia de ministru nu a fost un act de vointa personala, explicand ca este un.

Fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache: Voi ramane in linia intai in aceasta criza

Fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache, care si-a dat demisia joi, a declarat ca ramane alaturi de Ministerul Sanatatii daca va fi nevoie de expertiza lui.

Exces de putere. Victor Costache, despre motivul demisiei sale: A fost o decizie care s-a luat intr-un anumit context!

Fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache, a afirmat, vineri, intr-un interviu exclusiv acordat Antena 3, ca decizia demisiei sale a fost luata intr-un anumit context.

Orban: Victor Costache a demisionat din motive personale Georgeta Bumbac, cel mai puternic functionar din Ministerul Sanatatii in ultimul deceniu, va fi schimbata din functie

Victor Costache a demisionat din functia de ministru al Sanatatii, in plina pandemie de coronavirus, din motive de natura personala si profesionala, a declarat vineri dimineata premierul Ludovic Orban. Primul ministru a facut si un anunt-cheie pentru Ministerul Sanatatii: Georgeta Bumbac, considerata cel mai puternic functionar din aceasta institutie in ultimul deceniu, ar urma sa fie schimbata din functie. DOCUMENT Georgeta Bumbac, fina lui Felix Stroe, membra in CA-urile a 3 companii de stat si considerata cel mai puternic functionar din Ministerul Sanatatii in ultimul deceniu, om-cheie in echipa lui Victor Costache.

DEMISIE SAU DEMITERE? Victor Costache, retras de pe campul de lupta

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a demisionat, ieri, in plina pandemie de Covid 19, de la carma institutiei pe care o conduce. Este ca si cum un general ar pleca de pe campul de lupta in momentul bataliei. Un astfel de gest l-ar trimite pe generalul respectiv in fata Curtii Martiale. Gestul lui Costache l-a trimis direct acasa, la Sibiu, unde isi poate continua linistit operatiile la clinica privata Polisano.

Victor Costache, despre testarea tuturor bucurestenilor: Nu cunosteam exact numarul, stiam doar ca este un esantion foarte mare Ce spune despre demisie

Ministrul demisionar al Sanatatii Victor Costache sustine ca in momentul in care a afirmat ca urmeaza sa fie testati pentru coronavirus toti bucurestenii nu stia exact numarul, ci doar ca a fost validat un proiect pentru a fi testat un esantion foarte mare.

AGENTIILE DE PRESA: increderea consumatorilor americani inregistreaza cea mai mare scadere de dupa criza din 2008

Nivelul de incredere in randul consumatorilor americani a inregistrat in martie cea mai mare scadere de dupa criza din 2008, consemneaza ziarul Los Angeles Times, citat de dpa. Evolutia se bazeaza partial pe date dinaintea crizei coronavirusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )