Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta, anunt transant! Ce se va intampla cu Pro Romania, dupa scandalurile care au rupt partidul

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, anunt transant! Ce se va intampla cu Pro Romania, dupa scandalurile care au rupt partidul

Victor Pontaa declarat, marti, la Bacau, canu s-a pus niciodata problema ca PRO Romania sa intre la guvernare si a afirmat ca, in opinia sa, ca partidul va ramane in opozitie pana in. continuă pe Antena3

Primarul Bacaului a anuntat sa va semna adeziunea la PRO Romania, dupa ce va primi decizia scrisa de excludere din PSD

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a anuntat ca-si va depune adeziunea la PRO Romania imediat dupa ce va primi decizia scrisa prin care a fost exclus din PSD. Declaratia a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa co.

Victor Ponta, anunt neasteptat: Nu va mai fi nicio motiune de cenzura pana la alegerile parlamentare. Guvernul Orban nu va pica

Fostul premier si liderul Pro RomaniaVictor Pontasustine ca pana la alegerile parlamentare nu va mai fi nicio motiune de cenzura, iar Ludovic Orban va continua sa fiepremier. Nu va.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania dupa conflictul cu Ponta. Care e motivul oficial

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania, el postand pe Facebook cererea de demisie depusa la filiala Braila a partidului.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Este dreptul sau. A fost in dezcord cu o decizie majoritara a partidului

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Liderul partidului a sustinut ca europarlamentarul este in total dezacord cu liderii Pro Romania si acesta ar fi fost.

Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Fostul premier si-a postat demisia pe Facebook

Daca mariajul dintre Mihai Tudose si Victor Ponta a fost unul sub bune auspicii, se pare ca acum s-a pronuntat divortul dintre cei doi! Victor Ponta a dezvaluit motivul plecarii fostului Premier din structura de partid. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care .

Victor Ponta, despre plecarea lui Mihai Tudose din Pro Romania: A fost in dezacord cu deciziile partidului

Victor Ponta comenteaza decizia lui Mihai Tudose de a demisiona din Pro Romania. Liderul partidului afirma ca acesta era in dezacord cu deciziile Pro Romania din momentul in care a votat instalarea Guvernului.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Motivul: ,,totalul dezacord cu deciziile lui Ponta

Dupa mai multe discutii in contradictoriu pe care Mihai Tudose le-a avut cu Victor Ponta, a venit momentul ca acesta sa isi anunte demisia din partidul Pro Romania. Fostul premier a facut anuntul pe Facebook.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Motivul: totalul dezacord cu deciziile lui Ponta

Dupa seria de contre cu Victor Ponta, Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania, fostul premier facand anuntul pe Facebook, unde a postat si demisia.

Proaspat exclus din PSD, primarul de Bacau trece la Pro-Romania: Victor Ponta anunta ca vor mai sosi si alti primari din tara

Cosmin Necula, primarul municipiului Bacau, si-a anuntat trecerea la Pro-Romania cu ocazia unui eveniment la care a participat si Victor Ponta. Acesta a anuntat ca adeziunea va fi finalizata odata cu primirea de.

Parlamentarii Pro Romania vor vota impotriva legii de aprobare a OUG 402019

Pro Romania anunta ca parlamentarii formatiunii vor vota impotriva legii de aprobare a OUG 402019, nemultumiti in principal de modalitatea de alegere a presedintelui consiliului judetean. Cerem ca presedintele Consiliului judetean sa fie ales de consilieri. Altfel, ramanem in aceeasi paradigma a baroniadei, inlocuind doar oamenii PSD cu cei al PNL-ului, afirma Victor Ponta, liderul Pro Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )