Libnet.ro
UNICEF

12:15

Victor Ponta ii cere demisia lui Liviu Dragnea: Ce zici, esti in stare macar o data sa faci ceva pentru ceilalti, nu doar pentru tine?

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta ii cere demisia lui Liviu Dragnea: Ce zici, esti in stare macar o data sa faci ceva pentru ceilalti, nu doar pentru tine?

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, cere, pe pagina sa de Facebook, demisia lui Liviu Dragnea din functiile politice si parlamentare. Totodata, deputatul se declara convins ca Rovana Plumb este doar o victima colaterala. continuă pe România Liberă

Ponta cere demisia lui Dragnea din fruntea PSD. Liviu, esti in stare macar o data sa faci ceva pentru ceilalti, nu doar pentru tine?

Fostul premier Victor Ponta i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD, in contextul scandalului referitor la dosarul DNA privind Lacul Belina, dar si pentru modul de conducere al partidului de catre actualul lider social-democrat.

Sa mareasca el la TELDRUM cat vrea. Victor Ponta, o noua lovitura lui Dragnea

Victor Ponta a precizat ca vrea sa ia o decizie importanta in ceea ce priveste contributiile angajatorilor fata de angajati. Fostul premier spune ca se va opune in Parlament trecerii.

Ponta il ataca dur pe Dragnea si ii cere demisia: Ce zici, Liviu, esti in stare macar o data sa faci ceva pentru ceilalti, nu doar pentru tine?

Fostul lider al PSD Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, caruia ii cere sa demisioneze din functiile politice si parlamentare, scrie News. ro. El se declara convins ca Rovana Plumb este doar o victima colaterala, sustinand ca toata problema a venit de la lacomia bolnava a unui singur om, care nu s-a multumit sa treaca Lacul Belina la CJ Teleorman pentru a accesa un program european, ci imediat si-a trecut ceea ce trebuia sa fie pentru toti oamenii la firma Teldrum si in folosinta sa exclusiva si restrictiva. Ponta mai spune ca acum Guvernul este complet blocat din cauza problemelor personale ale lui Liviu Dragnea, iar Parlamentu si PSD au devenit doar un instrument de aparare pentru o persoana.

Ponta, atac dur la Dragnea: ii cere demisia de la sefia PSD

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un atac dur, duminica, la Liviu Dragnea, caruia ii cere chiar sa demisioneze din functiile detinute, inclusiv din cea de presedinte PSD. Totodata, Ponta ii.

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, urmarita penal n dosarul Belina: Liviu Dragnea a capturat statul, el este cel care a fondat un stat paralel

USR sustine intr-un comunicat de presa ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si cererea de avizare a urmarii penale impotriva Rovanei Plumb, in dosarul Belina, reprezinta dovezi ca Liviu Dragnea si-a creat, in interiorul administratiei statului, o retea personala de subordonati, care sa raspunda ordinelor si intereselor lui. Totodata, USR cere demisia lui Shhaideh din Guvernul Romaniei, pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine, ca un semn de buna-credinta.

PMP cere demisia lui Shhaideh si considera ca Dragnea trebuie sa dispara din peisajul politic romnesc

PMP cere demisia de urgenta a lui Sevil Shhaideh atat din functia de vicepremier, cat si din cea de ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, dar sustine totodata ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, constituie problema majora si, in consecinta, el trebuie sa dispara din peisajul politic romanesc.

Victor Ponta vrea sa primeasca scuze din partea lui Liviu Dragnea: Nu am facut niciun denunt contra presedintelui PSD

Deputatul Victor Ponta a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca nu a facut niciun denunt impotriva cuiva sau a liderului PSD Liviu Dragnea, precizand ca a fost citat ca martor intr-un dosar pentru ca a semnat, ca premier, doua hotarari de Guvern din acel dosar.

PMP subliniaza ca Liviu Dragnea trebuie sa dispara din politica

Partidul Miscarea Populara cere demisia din Guvern a vicepremierului Sevil Shhaideh, aratand ca toti oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea ajung finalmente la DNA, motiv pentru care liderul PSD ar trebui sa dispara din peisajul politic romanesc.

Victor Ponta, atac dur la Dragnea: Nu este o victima a Justitiei ci trebuie sa plateasca in fata legii. A trecut lacul Belina in folosinta sa exclusiva si restrictiva

Victor Ponta continua razboiul dur pe care il poarta impotriva lui Liviu Dragnea. intr-o postare pe Facebook, fostul premier il acuza de minciuna si manipulare pe presedintele PSD pentru.

Victor Ponta: Nu am facut niciun denunt contra lui Dragnea. Astept scuze

Nu am facut niciun denunt contra lui Liviu Dragnea, a spus fostul premier Victor Ponta, vineri, la Antena 3. El a relatat ca a fost audiat la DNA despre ce a facut el ca prim-ministru si ca a trebuit sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )