Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre candidatura ministrului Discoteca Teodorovici la prezidentiale: Daca vrei sa fii popular si vrei sa iei si voturi, nu te faci ministru de Finante

B1 B1,
Victor Ponta, despre candidatura ministrului Discoteca Teodorovici la prezidentiale: Daca vrei sa fii popular si vrei sa iei si voturi, nu te faci ministru de Finante

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat sambata seara faptul ca ministrul Finantelor Eurgen teodorovici a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. continuă pe B1

Cat de PSD e Pro Romania? Partidul lui Victor Ponta vrea candidat comun cu social-democratii la prezidentiale

Pro Romania, partidul fondat si condus de fostul premier Victor Ponta, sustine ca ar vrea un candidat comun la prezidentiale cu PSD si ALDE. Imediat dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a picat in Parlament, Victor Ponta a avansat ideea unui candidat comun si sustine ca are si o propunere concreta. Imediat ce .

Ministrul DISCOTECA Teodorovici vrea remaniere guvernamentala: Este loc de mai bine

Discoteca Teodorovici este pro-remaniere guvernamentala. Ministrul Finantelor a declarat, miercuri, in Parlament ca mereu este loc de mai bine. Este loc de mai bine, sunt convins, a spus.

Tariceanu vorbeste din nou despre candidatura sa la prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca nu si-a schimbat punctul de vedere si ca a anuntat mai de mult intentia sa de a candida la alegerile prezidentiale, dar ca ar fi utila o candidatura comuna PSD-ALDE. in 3 iunie, dupa ce plenul Senatului a respins ridicarea imunitatii sale, Tariceanu declara ca in prezent nu mai este o optiune candidatura sa pentru alegerile prezidentiale.

Victor Ponta reia invitatia pentru PSD si ALDE de a veni cu un candidat comun, impreuna cu Pro Romania, la prezidentiale: Intram in turul II. Altfel, la toamna lasam politica pentru altii

Victor Ponta, liderul Pro Romania, reitereaza propunerea facuta celor din PSD si ALDE de a merge cu un candidat comun de centru-stanga la alegerile prezidentiale de la finalul acestui an, care sa reprezinte un ad.

Teodorovici, despre candidatura la sefia BNR: ,,O s-o anunt public

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat miercuri ca nu este interesat de functia .

Victor Ponta, scenariu-soc: ALDE si Pro-Romania sa aiba candidat comun in alegerile prezidentiale

Fix in ziua in care motiunea de cenzura a opozitiei a picat in Parlament, Ponta isi aminteste de fostii colegi dinPSD si cere o mare coalitie intre partidul sau si aliantaPSD-ALDE pentru a.

Candidatura lui Iohannis la prezidentiale, sub semnul intrebarii: ce a declarat Orban

Klaus Iohannis are multi sustinatori pentru a candida din nou la alegerile prezidentiale, dar are un motiv important pentru a nu intra din nou in cursa. Iohannis a fost aspru criticat pe retele sociale pentru modul in care a condus Romania si a facut fata atacurilor PSD la adresa Justitiei. Din pacate, tara noastra este .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )