Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta, despre noul Parlament European: Nu vrem sa facem parte din acelasi grup ca oamenii lui Dragnea. Varianta A pentru noi este grupul social-democrat (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre noul Parlament European: Nu vrem sa facem parte din acelasi grup ca oamenii lui Dragnea. Varianta A pentru noi este grupul social-democrat (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca decizia privind familia europeana din care va face parte formatiunea sa dupa alegerile din 26 mai va fi. continuă pe B1

Victor Ponta, despre iubita lui Liviu Dragnea: Daca maine il paraseste, spune ca e securista

In plina campanie electorala, Victor Ponta il ataca dur pe fostul sau coleg de partid, Liviu Dragnea. Din comentariile facute de liderul Pro Romania nu au lipsit referirile facute la partenera de viata a lui Dragnea. in plina campanie electorala, Victor Ponta s-a lansat, din nou, in atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. intr-un [] .

Victor Ponta, despre situatia lui Liviu Dragnea: Chiar dai foc ca Nero la toata Roma? (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, faptul ca Liviu Dragnea a spus ca va anunta duminica, dupa alegerile europarlamentare, daca va candida la.

Victor Ponta ii indeamna pe romani sa iasa la vot: De pe 27 mai, revenim la normalitate in Romania (VIDEO)

Pre;edintele Pro Romania, Victor Ponta, ii indeamna pe romani sa iasa la vot pe 26 mai, pentru ca Liviu Dragnea sanu ne mai mintain continuare. Trebuie sa facem o schimbare pe 26 mai.

Victor Ponta: Liviu Dragnea nu are oameni ai lui. Am inteles ca Marian Oprisan vrea sa fie presedintele PSD (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia din PSD, precizand ca Liviu Dragnea nu are oameni care sa-i fie fideli in.

Victor Ponta, la Adevarul Live, de la ora 13.00. Cum arata lupta Pro Romania cu PSD cu o saptamana inainte de vot

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, vine luni, de la ora 13. 00, la Adevarul Live. Fostul premier va vorbi despre cursa pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie si lupta cu PSD.

Victor Ponta: Dragnea e un Vadim Tudor cu structura de partid si bani de la buget. Daca maine il paraseste Irina, o sa spuna si de Irina ca e securista sau e cu Soros.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, vine luni, de la ora 13. 00, la Adevarul Live. Fostul premier va vorbi despre cursa pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie si lupta cu PSD.

Victor Ponta, despre extradarea lui Radu Mazare: Domnul Dragnea, exact ca in Narcos, de fiecare data cand se apropie politia de el da pe cate unul din camarazi

Fostul premier Victor Ponta a sustinut ca nu ar fi fost prea bun prieten cu Radu Mazare, dar tot nu se bucura de raul fostului coleg de partid. in schimb, acesta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca ar fi in spatele.

Europarlamentare 2019: Marine Le Pen vrea sa formeze o super-factiune cu partide cu viziuni similare in viitorul Parlament European

Lidera extremei drepte din Franta, Marine Le Pen, a declarat ca doreste sa formeze o super-factiune cu alte partide politice cu viziuni similare in viitorul Parlament European, transmit DPA si Agerpres.

Nicusor Constantinescu, mesaj dur din inchisoare pentru Victor Ponta: Este nedemn pentru un politician care a contribuit direct la condamnarea liderilor locali ai partidului pe care l-a tradat sa minta, pentru a cersi voturi

Nicusor Cosntantinescu il ataca dur pe liderul Pro Romania, Victor Ponta. Si spune ca din cauza acestuia, liderii locali ai PSD - fosti colegi de partid cu Ponta - au ajuns la inchisoare. ,,Eu nu am crezut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )