Libnet.ro
UNICEF

23:16

Victor Ponta a dezvaluit numele celui care ar putea candida la alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Victor Ponta a dezvaluit numele celui care ar putea candida la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. Acesta a afirmat ca partidul lui nu si-a desemnat un candidat, dar a oferit, totusi, un nume pe care il . continuă pe Antena3

Victor Ponta, ales presedinte al Pro Romnia, la congresul de duminica: Nu voi candida la prezidentiale

Victor Ponta a fost ales presedinte al Pro Romania la primul Congres National al partidului. La finalul evenimentului, acesta a declarat ca va deschide lista candidatilor la alegerile europarlamentare, insa se va retrage ulterior, precizand ca nu se va inscrie in cursa pentru prezidentiale.

Victor Ponta, dezvaluiri INCENDIARE despre planul lui Liviu Dragnea: A incercat sa ne CUMPERE

Victor Ponta a dezvaluit ca a primit mai multe oferte de la oamenii lui Liviu Dragnea sa ingroape securea razboiului cu liderul PSD. De asemenea, Liviu Dragnea ar fi incercat sa cumpere si alti membrii ai.

Victor Ponta: Liviu Dragnea m-a invitat de mai multe ori sa petrec vacanta in Brazilia. I-am explicat... (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea l-a invitat de mai multe ori sa isi petreaca vacantele la casa liderului PSD din Brazilia,.

Victor Ponta, despre remanierea guvernamentala: E o metoda pe care Dragnea o practica extraordinar de bine. Baga sobolani in sac, ii amesteca, ies, iar ii baga, iar ii scoate... (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit, joi seara, in emisiunea Dosar de politician a postului B1 TV, despre preconizata remaniere guvernamentala din Guvernul Dancila. E o metoda pe care Liviu.

Robert Negoita a venit la congresul fostului si actualului prieten Victor Ponta sa-i transmita un mesaj lui Liviu Dragnea: Politica strneste antipatii din cauza liderilor care sunt preocupati sa-si salveze functia

In tabara contestatarilor lui Liviu Dragnea in PSD, primarul sectorului 3, Robert Negoita, a participat, duminica, la congresul Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, criticandu-l, fara a-l nominaliza explicit, pe seful PSD.

Victor Ponta: Nu vreau ca Pro Romania sa fie un nou PSD (VIDEO)

Victor Ponta a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca nu isi doreste ca Pro Romania, formatiunea pe care o conduce, sa fie un nou PSD. Eu sunt convins ca e nevoie de ceva nou .

Victor Ponta: Prietenii lui Dragnea spus sa facem Ro-exit. El niciodata nu iese sa-si asume ceva (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca niciodata nu spune ceea ce gandeste si a sustinut ca prietenii liderului PSD vor ca Romania sa iasa din UE. Prietenii lui Dragnea.

Victor Ponta: Prietenii lui Dragnea au spus sa facem Ro-exit. El niciodata nu iese sa-si asume ceva (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca niciodata nu spune ceea ce gandeste si a sustinut ca prietenii liderului PSD vor ca Romania sa iasa din UE. Prietenii lui Dragnea.

DNA, facut praf de Justitie in dosarul Turceni-Rovinari. Motivarea achitarii lui Victor Ponta si Dan Sova

Victor Ponta si Dan Sova au fost achitati, la completul de trei judecatori de la iCCJ, in dosarul Turceni-Rovinari, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, spalare de bani si complicitate la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )