Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta, dupa discutiile cu PNL: Nu am cerut niciun minister. Daca voiam ministere, le luam de la doamna Dancila. A vrut sa imi dea sase

B1 B1,
Victor Ponta, dupa discutiile cu PNL: Nu am cerut niciun minister. Daca voiam ministere, le luam de la doamna Dancila. A vrut sa imi dea sase

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa negocierile cu PNLca nu a cerut vreun post de ministru si ca formatiunea pe care o conduce nu va sustine guvernul Orban. A fost o. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa discutia cu Pro Romania: Mi se pare ca ne-am inteles. Ponta nu a cerut niciun minister

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat ca in urma discutiilor purtate cu Pro Romania are impresia ca s-a inteles cu liderii acestui partid pentru sustinerea Guvernului si ca Victor Ponta nu a cerut niciun minister.

Florin Calinescu, ironii la adresa lui Victor Ponta: in Pro Romania nu aduni niciun neuron. E DOTTORE. Se pricepe

Florin Calinescu il ironizeaza pe Victor ponta, dupa ce liderul Pro Romania a declarat, luni, ca in PSD nu gasesti in total zece neuroni. Zice Ponta ca atunci cand a intrat in PSD erau oameni.

Victor Ponta (Pro Romania): Nimeni de la PNL nu mi-a cerut sa votez Guvernul, motiv pentru care n-avea rost sa pun conditii

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, marti, ca nu exclude sa voteze un Guvern PNL, daca este unul foarte bun pentru Romania, dar a precizat ca nimeni de la PNL nu i-a cerut sa voteze.

Ludovic Orban, dupa discutiile cu Victor Ponta: Am incredere ca pana la final vom putea obtine sustinerea parlamentarilor de la Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat joi, dupa discutiile cu Victor Ponta ca spera sa obtina voturile parlamentarilor Pro Romania pentru sustinerea noului Guvern. A fost o discutie.

Orban, dupa discutiile cu Ponta: Mi s-a parut ca ne-am inteles A neinvesti guvernul inseamna a fi complice la toate mizeriile pe care le face PSD

Ludovic Orban isi continua seria negocierilor pentru sustinerea noului Guvern in Parlament. Mi s-a parut ca ne-am inteles, a declarat premierul desemnat dupa intalnirea cu Pro Romania a lui Victor Ponta.

Ludovic Orban, dupa esecul negocierilor cu Victor Ponta: Mie mi s-a parut ca ne-am inteles. Cred ca e necesar un acord pentru anticipate

Negocieri esuate intre Ludovic Orban si Victor Ponta. Nici vorba sa votam Guvernul, spune presedintele ProRomania, care afirma ca obiectivul sau e sa reconstruiasca Stanga din Romania. Seful PNL a.

Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditie i-a pus liderul Pro Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a inteles cu Victor Ponta pentru sustinerea Guvernului. Ce conditii i-a pus liderul PRO Romania? Ludovic OrbanPNL) s-a inteles cu Victor PontaPro Romania) Liderii PNL au avut o serie de intalniri pentru a pune la cale cea mai buna strategie pentru a mari sansele guvernului lui Ludovic Orban sa treaca in .

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL: Vom sustine doar ce consideram ca este bine pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, marti, ca formatiunea sa va vota si va sustine doar ceea ce considera ca este bine pentru Romania, afirmand ca este nevoie de competenta si eficienta. Ponta declara ca Guvernul PNL nu crede ca poate raspunde asteptarilor societatii, de aceea Pro Romania nu va vota Guvernul PNL.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL

Victor Ponta a sustinut ca formatiunea sa va vota si va sustine doar ceea ce considera ca este bine pentru Romania. Mesajul a fost publicat pe contul de Facebook al liderului Pro Romania. Pro.

Victor Ponta: Dancila si-a lansat candidatura la prezidentiale alaturi de oamenii care ii vor lua locul Ce spune liderul Pro Romania despre faptul ca PSD va vota guvernul PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica seara, ca Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie alaturi de oamenii care ii vor lua locul la sefia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )