Libnet.ro
UNICEF

19:00

VICTOR PONTA: Gabriela Firea sau Corina Cretu pot avea profil de prezidentiabil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Gabriela Firea sau Corina Cretu pot avea profil de prezidentiabil

Liderul Pro Romania Victor Ponta a declarat ieri, la Iasi, ca, pentru alegerile prezidentiale, comisarul european Corina Cretu ar fi un candidat foarte bun al partidului, oferind si alte doua posibile nume, respectiv Gabriela Firea si Sorin Cimpeanu. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta sustine ca Gabriela Firea sau Corina Cretu ar avea profil prezidentiabil

Liderul Pro Romania Victor Ponta a declarat marti, la Iasi, ca pentru alegerile prezidentiale comisarul european Corina Cretu ar fi un candidat foarte bun al partidului, oferind si alte doua posibile nume, respectiv Gabriela Firea si Sorin Cimpeanu.

Victor Ponta, despre posibila intrare a lui Mihai Chirica in Pro Romania: Nu fac de doua ori aceeasi oferta

Liderul Pro Romania Victor Ponta a spus, referindu-se la posibila intrare a primarului Iasiului Mihai Chirica in partid, ca nu face de doua ori aceeasi oferta, precizand ca asteapta ca edilul iesean sa o sustina pe Corina Cretu in alegerile europarlamentare.

CORINA CRETU, COMISARUL EUROPEAN PENTRU POLITICA REGIONALA: UE: toleranta zero fata de fraudarea fondurilor europene

Regulamentul prin care vor fi sus-pendate alocarile de fonduri europene pentru statele Uniunii Europene care incalca principiile statului de drept ar urma sa fie adoptat la summitul care va avea loc la Sibiu, in luna mai a acestui an, sustine comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

CORINA CRETU: Am ajutat Romania sa nu piarda fonduri europene

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat astazi ca nu stie care este situatia bugetara a Romaniei si ca ea a facut tot ceea ce a putut pentru ca tara noastra sa nu piarda fonduri europene.

CORINA CRETU: Politica de coeziune, o prioritate pentru presedintia Consiliul UE

Politica de coeziune reprezinta o prioritate pentru Presedintia romana la Consiliul UE, a declarat, astazi, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

CORINA CRETU DESPRE FONDURILE UE: Toleranta zero fata de frauda

Comisarul european Corina Cretu a afirmat ca propunerile privind sanctionarea tarilor care nu respecta statul de drept cu blocarea fondurilor europene raspund unui principiu al UE, potrivit caruia Uniunea nu tolereaza frauda, si sustine ca acele tari care au aderat la UE au intrat in aceasta familie si cu drepturi, dar si cu obligatii.

Corina Cretu: Amnistia ar bloca fondurile europene

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat, luni, ca o conditionare afondurilor UE de respectarea statului de drept a generat o intreaga discutie in cadrul Comisiei si in.

Corina Cretu: Legarea fondurilor europene de statul de drept inseamna TOLERANTA ZERO fata de frauda

Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, a explicat luni ca, in opinia sa, conditionarea fondurilor UE de respectarea statului de drept raspunde principiului de toleranta zero fata de.

Corina Cretu, despre o eventuala candidatura la prezidentiale

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat, luni, ca nu a discutat cu nimeni pana in prezent despre o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale. Nu am discutat cu nimeni.

Corina Cretu: Nu stiu care este situatia bugetara a Romaniei. Am facut tot ce am putut pentru ca Romania sa nu piarda fonduri europene

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat, luni, ca nu stie care este situatia bugetara a Romaniei si ca ea a facut tot ceea ce a putut pentru ca tara noastra sa nu piarda fonduri europene.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3134 seconds )