Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victor Ponta, mesaj dupa atacul din Strasbourg. Sotia si fiica lui se aflau acolo

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj dupa atacul din Strasbourg. Sotia si fiica lui se aflau acolo

Victor Ponta a transmis un mesaj, dupa atacul cumplit de marti seara din Strasbourg. Sotia lui Daciana si fiica lui Irina se aflau in Strasbourg, in momentul incidentului. Vreau sa imi exprim. continuă pe Antena3

Mesajul lui Macron, dupa atacul din Strasbourg

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a transmis un mesaj de solidaritate dupa atacul terorist de la Strsbourg in care si-au pierdut viata trei oameni, in timp ce alti 12 sunt raniti.

Atacul din Strasbourg: prefectura corecteaza nca o data bilantul, la 3 morti si 13 raniti / Atacatorul nu a fost nca prins

Bilantul atacului din Targul de Craciun de marti seara, in Strasbourg, a fost din nou revizuit miercuri dimineata de prefectura din Bas-Rhin, care anunta acum trei morti si 13 raniti, scrie AFP.

Iohannis, mesaj de condoleante pentru Macron dupa atacul criminal de la Strasbourg. Bilantul victimelor

Presedintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj de condoleante presedintelui franez Emmanuel Macron, in urma atacului armat care a avut loc la Strasbourg. Marti seara, in jurul orei 20. 00, un individ inarmat cu o arma automata a patruns in perimetrul Targului de Craciun desfasurat in centrul orasului francez Strasbourg, si a deschis focul in multime. Cel putin 15 persoane au fost impuscate: trei au murit, iar alte sase sunt grav ranite.

Emmanuel Macron, decizie de ultima ora dupa atacul armat de la Strasbourg

Presedintele francez Emmanuel Macron a decis sa creasca mobilizarea militarilor in cadrul operatiunii Sentinelle, la o zi de la atacul care s-a soldat cu cel putin doi morti la Strasbourg, a anuntat miercuri.

Gest emotionant facut de zeci de oameni dupa atacul sangeros de la Strasbourg

Trei oameni au fost ucisi si alti 12 raniti, marti seara, dupa ce un individ a deschis focul in centrul orasului Strasbourg. Zecide oameni s-au adunat la locul ataculuipentru a aprinde lumanari.

Reactia presedintelui Emmanuel Macron, dupa atacul armat de la Strasbourg. Decizie de ultima

Un atac armat a avut loc, marti seara, in centrul orasului Strasbourg, din Franta. Potrivit presei locale, cel putin doua persoane au murit, iar alte 11au fost ranite. Presedintele Emmanuel Macron si-a.

Atacatorul din Strasbourg ar fi strigat Allah Akbar nainte sa actioneze / Barbatul, cautat n continuare de autoritati, s-ar fi radicalizat n nchisoare

Cherif C. , cautat de autoritatile din Franta pentru atacul armat din Strasbourg, este cunoscut pentru infractiunile de furt si violenta, cazierul sau judiciar adunand 27 de condamnari de drept comun in Franta, Germania si Elvetia, a declarat procurorul general al Frantei, Remy Heitz. Atacatorul ar fi strigat Allah Akbar inainte sa actioneze.

Noi detalii despre autorul atacului din Strasbourg. Ce a descoperit politia

Cherif Chekatt, suspectul in cazul atacului din Strasbourg de la targul de Craciun are activitate infractionala si a fost recunoscut de polite. Peste zece persoane au fost ranite in atacul armat si alte.

VICTOR PONTA: Subventiile partidelor politice sa mearga la bugetul de pensii

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca va propune ca timp de un an partidele sa nu mai primeasca subventii de la bugetul de stat, iar banii sa mearga la bugetul de pensii.

Ce se intampla cu PUNCTUL DE PENSIE! Victor Ponta, vesti importante pentru MILIOANE DE ROMANI!

Victor Ponta se aluda pe Facebook ca partyidul sau Pro Romania a reusit sa obtina in Parlament lucruri importante pentru romani. PRO Romania reuseste in Parlament sa obtina lucruri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )