Libnet.ro
UNICEF

12:31

Victor Ponta, prima reactie dupa consultarile cu Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, prima reactie dupa consultarile cu Viorica Dancila

Victor Ponta a venit cu o prima reactie dupa intalnirea cu Viorica Dancila, privind candidatul pentru prezidentiale. Liderul PRO Romania sustine ca inca nu s-a ajuns la nicio discutie, iar formatiunea. continuă pe Antena3

VICTOR PONTA: Am avut discutii informale cu Dancila si Tariceanu

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca a avut discutii informale cu liderii PSD si ALDE - Viorica Dancila si Calin Popescu-Tariceanu, precizand ca nu s-a luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice.

Ce au discutat Ponta, Dancila si Tariceanu: Liderul Pro Romania, prima reactie dupa intalnirea cu omologii sai de la PSD si ALDE

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca nu a luat nicio decizie in ceea ce priveste candidatul pentru Cotroceni sau o eventuala colaborare politica, in urma discutiilor cu Viorica Dancila, sefa PSD,.

Ponta: Cand sunt intrebat despre PSD, raspund cu fraza faimoasa Am venit sa va spun ca pe mine sa nu va bazati! Ce conditie ii pune lui Tariceanu, in schimbul sustinerii la prezidentiale (VIDEO)

Victor Ponta ii spulbera planurile Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania spune ca nu o va sustine pe Dancila pentru o candidatura la alegerile prezidentiale. Ar face, insa, o alianta cu ALDE, daca.

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale, dupa intalnirile pe care le-a avut cu presedintele PSD si liderul ALDE. Ponta a precizat ca discutiile nu au avut niun rezultat. Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor pentru alegerile prezidentiale Victor Ponta s-a intalnit, .

Prima reactie a Vioricai Dancila dupa decizia CCR privind amnistia si gratierea. Iohannis trebuie sa plateasca politic

Premierul Viorica Dancila a lansat sageti la adresa presedintelui Klaus Iohannis dupa ce Curtea Constitutionala s-a pronuntat pe tema a doua proiecte legislative de modificare Constitutiei, unde e prinsa si tema gratierii pentru fapte de coruptie.

Viorica Dancila, discutii cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu: Maine, PSD va decide candidatul propriu

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni seara ca a avut o intalnire cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, si cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, cu care a discutat despre un posibil acord de.

Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si stabileasca in Biroul Politic candidatul la prezidentiale, premierul Viorica Dancila se va intalni cu Victor Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul partidului. Aceasta, in conditiile in care ALDE a anuntat ca ar vrea si el propriul candidat, pe Tariceanu, iar Pro Romania ar merge pe mana Gabrielei Firea. intre timp, in PSD se ascut cutitele, Viorica Dancila si Gabriela Firea atacandu-se reciproc pe tema candidaturii la Cotroceni.

Viorica Dancila, intalnire cruciala cu Ponta si Tariceanu

Intalnire decisiva, luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si anunte candidatul pentru prezidentiale. Viorica Dancila se intalneste cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu. Sedinta cruciala va stabili d.

Dancila: Voi avea o discutie cu domnul Tariceanu si cu Victor Ponta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, la Bistrita, ca va avea, cel mai probabil lun.

Sinteza Zilei. Viorica Dancila, despre discutiile cu Ponta si Tariceanu privind alegerile prezidentiale: Am discutat despre un acord de cooperare. Nu e in niciun caz un blocaj, in niciun caz un esec

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Sinteza Zilei despre intalnirea pe care a avut-o cu liderulPRO Romania,Victor Ponta, si liderul ALDE,Calin Popescu Tariceanu, si deciziile pe care le.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )