Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta: PSD este condus de Cartel pe un drum pe care PD si PRM au mers deja si au disparut in istorie

B1 B1,
Victor Ponta: PSD este condus de Cartel pe un drum pe care PD si PRM au mers deja si au disparut in istorie

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza, printr-o postare pe Facebook, dupa demisia din PSD a europarlamentarului Sorin Moisa. Ponta sustine ca in acestmoment PSD a fost confiscat de. continuă pe B1

Victor Ponta, martor in dosarul Tel Drum: Sa minti sub juramant este o infractiune

Victor Ponta, martor in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea a fost pus sub urmarire penala, sustine ca a spus tot adevarul procurorilor DNA pentru ca sa minti sub juramant este o infractiune.

Victor Ponta:PSD e confiscat de Cartelul de la Teldurm

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, sambata, ca, din pacate, PSD este in prezent confiscat de Cartelul de la Teldrum. El a facut referire si la faptul ca europarlamentarul Sorin Moisa a anuntat, sambata, ca a decis sa isi prezinte demisia din PSD.

Ponta, dupa demisia lui Moisa: PSD este condus de Cartelul de la Tel Drum pe un drum pe care PRM si PD au mers deja si au disparut

Fostul premier Victor Ponta sustine, in urma demisiei europarlamentarului Sorin Moisa din PSD, ca partidul este condus de Liviu Dragnea si de apropiatii sai pe drumul nationalism-comunismului si nu spre o directie europeana de centru-stanga.

Victor Ponta: Din pacate PSD azi este confiscat de Cartelul de la Teldrum

Fostul lider PSD Victor Ponta scrie, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca Din pacate PSD azi este confiscat de 'Cartelul de la Teldrum' format din fosti PD-isti cu gandire de baron - vataf local pusi doar pe facut bani, case, masini, lacuri si fonduri de vanatoare, contracte cu statul, etc ) si fosti PRM-isti care duc Partidul si Romania spre vremurile nationalism-comunismului de care am crezut ca ne-am despartit definitiv dupa intrarea in UE.

Victor Ponta, inca un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Problema de fond a PSD este apararea dincolo de limita bunului simt a unor oameni care au incalcat legea

Victor Ponta l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, dupa ce DNA a dezvaluit ca declaratiile lui Ponta, Grindeanu si Teodorovici au dus la finalizarea dosarului facut de subalternii lui Kovesi, Ponta a.

Un deputat PNL condamna colaborarea cu partidul lui Victor Ponta si Daniel Constantin: Tot ce vine din PSD este toxic

Deputatul PNL Pavel Popescu a condamnat vehement colaborara anuntata de Raluca Turcan cu reprezentantii partidului Pro Romania al lui Daniel Constantin, din care face parte si Victor Ponta, in urma unei intalniri pentru sustinerea motiunii de cenzura.

Victor Ponta, atac la adresa baronilor ex-PD cu mentalitate de vataf

Fosul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa cartelului de la Teldrum care a confiscat PSD. Din pacate PSD azi este confiscat de Cartelul de la Teldrum format.

Raluca Turcan, constestata din interiorul PNL pentru negocierile cu partidul lui Victor Ponta. Tot ce vine din PSD e toxic

Deputatul Pavel Popescu a criticat decizia conducerii formatiunii de a purta negocieri cu toate formatiunile din Parlament pentru sustinerea motiunii de cenzura. Nemultumirea lui Popescu vizeaza faptul ca Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a ales sa mearga la consultari si cu Pro Romania, partid care il are drept lider pe fostul premier Victor Ponta.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Daca tot s-a hotarat sa se lupte cu cei care i-au fost prieteni, de ce strica economia?

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea privind lupta sa cu statul paralel. Fostul premier a reamintit ca Dragnea a fost bun prieten cu Laura Kovesi, dar si cu alte persoane pe care acum le.

Bogdan Diaconu, dezvaluiri despre Victor Ponta: Ce legatura are un fost director SRI cu partidul Pro Romania / Reactia lui Ponta: Niste mizeri... (VIDEO)

UPDATE: in replica, Victor Ponta a sustinut ca acuzatiile lui Bogdan Diaconu sunt niste mizerii transmise in spatiul public de catre Liviu Dragnea, prin intermediari. Nu il cunosc personal.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )