Libnet.ro
UNICEF

09:30

Victor Ponta reaprinde scandalul Iohannis, premierul de la Grivco: Am fost cu el la Dan Voiculescu

B1 B1,
Victor Ponta reaprinde scandalul Iohannis, premierul de la Grivco: Am fost cu el la Dan Voiculescu

Dezvaluirile lui Victor Ponta de vineri readuc in centrul atentiei un scandal care a facut interesul presei mai ales in timpul campaniei pentru prezidentiale din 2014, si anume cel al intalnirii lui Klaus. continuă pe B1

Victor Ponta reaprinde scandalul Iohannis, premierul de la Grivco: Am fost cu el la Dan Voiculescu (VIDEO)

Dezvaluirile lui Victor Ponta de vineri readuc in centrul atentiei un scandal care a facut interesul presei mai ales in timpul campaniei pentru prezidentiale din 2014, si anume cel al intalnirii lui Klaus.

Victor Ponta, despre jocurile DNA - Iohannis: Condamnarea lui Dragnea...

Victor Ponta a declarat ca, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, a vorbit cu Iohannis si au convenit ca el sa ramana premier. Ulterior, atat el, cat si Liviu Dragnea au inceput sa aiba probleme cu.

Victor Ponta, nou atac la Dragnea. Care era, de fapt, planul sefului PSD

Victor Ponta sustine ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit cu Klaus Iohannis sa-i ceara sa numeasca pe altcineva in functia de premier. Planul era la PSD sa ii retraga sprijinul politic lui.

Victor Ponta, despre culisele candidaturii sale la prezidentiale: Dragnea se visa sef de partid si premier. M-a sabotat!

Victor Ponta a declarat ca a ajuns sa candideze impotriva lui Klaus Iohannis in urma unor presiuni. Totul, in urma insistentelor lui Liviu Dragnea, care se voia sef de partid si premier. El a mai spus ca dupa.

Victor Ponta afirma ca Dragnea a fost informat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant cand era vicepremier

Victor Ponta a sustinut vineri seara ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urmeaza sa i se faca un flagrant, in perioada in care era vicepremier in cabinetul Ponta.

Oprisan: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si al lui George Maior

Presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca, in 2010, Victor Ponta l-a invins pe Mircea Geoana in cursa pentru sefia PSD fiind sustinut de Traian Basescu si de George Maior, directorul de atunci al SRI si nasul lui Victor Ponta. Aseara, Liviu Dragnea a sustinut ca primul Guvern USL a fost format tot de Maior.

Victor Ponta: Sa spuna Dragnea Mincinosul care dintre ministri au fost pusi de SRI si George Maior. Poate Rovana Plumb?!?!

Liviu Dragnea a acuzat marti seara ca primul cabinet de ministri al lui Victor Ponta a fost facut de catre fostul director al SRI George Maior, iar el cu Crin Antonescu au fost pusi doar in fata faptului.

Victor Ponta, nou atac furibund la Dragnea: Oamenii din PSD care inca mai cred minciunile lui sper sa se trezeasca!

Fostul premier Victor Ponta vine vine cu o noua replica dupa acuzatiile formulate, marti seara, de Liviu Dragnea la Antena 3 privind modul in care a fost format guvernul Ponta in 2012, dupa caderea Cabinetului.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata!

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Minte! El insusi a fost la mine si a stat ore in sir, cu Crin Antonescu si Daniel Constantin si altii. Am discutat despre guvern, la Cornu. Am fost 10 oameni care am stat atunci de vorba. Un mincinos!, a declarat Ponta.

Victor Ponta a povestit cum au decurs negocierile pe pactul de coabitare din 2012: Basescu il poreclise Teroristul pe Dragnea

Victor Ponta a povestit vineri cum a decurs cu exactitate negocierile privind pactul de coabitare incheiat in 2012 cu Traian Basescu in baza caruia a fost acceptat ca premier dupa alegerile castigate de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )