Libnet.ro
UNICEF

09:45

Victor Ponta, referitor la sefia Senatului: E o ocazie pentru PSD sa arate ca vrea sa se schimbe

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, referitor la sefia Senatului: E o ocazie pentru PSD sa arate ca vrea sa se schimbe

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, si-a exprimat speranta, miercuri dupa-amiaza, la Tulcea, ca PSD va alege bine un candidat pentru conducerea Senatului si ca decizia social-democratilor ar putea fi un mesaj de schimbare. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu il va sustine pe Teodor Melescanu la sefia Senatului: Am inteles ca sunt 5-6 colegi de la PSD care doresc

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca partidul pe care il conduce nu il va sustine pe Teoedor Melescanu la sefia Senatului. Am luat act de decizia CCR, nu se discuta. Dupa ce.

USR nu exclude sa vina cu propunere de candidat pentru sefia Senatului. O alta varianta ar fi sustinerea Alinei Gorghiu

Deputatul USR Cristina Pruna a declarat, miercuri, ca USR nu exclude sa propuna un candidat din partea partidului pentru sefia Senatului. De asemenea, ea a mai zis ca o alta varianta ar fi ca Alina Gorghiu sa fie sustinuta, din nou, de USR, potrivit Mediafax.

Orban: PNL o va propune pe Alina Gorghiu pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu e candidatul pentru sefia Senatului, a declarat Orban.

Ludovic Orban: Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a invalidat mandatul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta,.

Victor Ponta afirma ca Pro Romania nu va vota motiunea de cenzura a PSD-ului

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat luni ca partidul sau nu va vota la motiunea de cenzura anuntata de PSD impotriva Guvernului PNL. Acesta a explicat ca nu exista niciun motiv pentru a vota motiunea, intrucat aceasta vine impotriva legii privind alegerea primarilor in doua tururi, la care formatiunea vrea sa mai adauge un amendament in plus in ce priveste alegerea presedintilor de Consilii Judetene.

Victor Ponta: Daca PSD va fi condus de oameni normali si rationali, putem sa avem proiecte comune. Cu oameni care isi faceau selfie cu Dragnea si apoi cu Dancila nu putem sta la aceeasi masa (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca nu va exista o alianta electorala intre Pro Romania si PSD in vederea alegerilor locale din acest an. intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician,.

UPDATE Alegerea lui Melescanu la sefia Senatului, neconstitutionala

Alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala, a decis miercuri Curtea Constitutionala.

VICTOR PONTA: Nu vom vota motiunea de cenzura, noi vrem primari in doua tururi

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni seara, ca parlamentarii formatiunii nu vor vota motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune dupa ce Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Victor Ponta: Sansele anticipatelor sunt foarte mari

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca sunt sanse reale sa ajungem la alegeri anticipate, dar cum procedura este extrem de complicata, iar Guvernul va avea doar atributii limitate, atunci se va ajunge la aproape 6 luni de blocaj in Romania.

Victor Ponta: Pro Romania depune un amendament privind alegerea presedintilor de CJ dintre consilieri

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni seara, ca Pro Romania va depune in zilele urmatoare un amendament in legatura cu alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor judeteni la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )