Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victor Ponta vrea sa candideze, din nou la Presedintia Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta vrea sa candideze, din nou la Presedintia Romaniei

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca isi doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din 2024. Ponta si-a exprimat si anul trecut intentia de intra in cursa pentru Cotroceni si ca isi va folosi experienta din 2014 cand a pierdut in turul al doilea in fata actualului presedinte Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Orban e disperat. Nu mai e favoritul lui Iohannis. Parca e maimuta care a luat AKM-ul si trage in toate partile

Victor Ponta, fost premier si lider al Pro Romania, sustine ca zilele lui Ludovic Orban la palatul Victoria sunt numarate si ca actulul sef al Guvernului face abuzuri cand foloseste excesiv ordonantele de urgenta.

Romania, din nou pe ultimul loc: cati romani si-au permis sa lucreze de acasa in pandemie, fata de UE

Un nou raport publicat la inceputul acestei saptamani confirma, din nou, handicapul major al Romaniei in raport cu restul Uniunii Europene. De aceasta data, am fost pe ultimul loc la munca.

Kinga Sebestyen ajuta copiii sarmani sa aiba din nou acces la educatie si a intrat in provocarea 24micatzopaiala

Kinga Sebestyen continua seria de proiecte caritabile, in folosul societatii, si, de aceasta data se implica in a ajuta 200 de copii din familii vulnerabile pentru a avea din nou acces la educatie.

Coronavirus Coreea de Sud: Unele scoli se inchid din nou

Peste 200 de scoli s-au inchis din nou in Coreea de Sud la doar cateva zile dupa ce numarul infectarilor de coronavirus a inceput sa creasca din nou, relateaza BBC.

Coreea de Sud inchide din nou scolile, muzeele si parcurile, la doar cateva zile dupa redeschidere. Explozie de cazuri

Peste 200 de scoli din Coreea de Sud au fost nevoite sa se inchida la doar cateva zile dupa redeschidere, din cauza unei noi cresteri a numarului de cazuri de coronavirus.

Bucuresti: Peste 12.000 de elevi se vor intoarce din nou la scoala pentru a se pregati in vederea sustinerii examenelor nationale

Peste 12. 000 de elevi de la scolile si liceele din Bucuresti revin in unitatile de invatamant, in perioada 2-12 iunie, in vederea pregatirii pentru sustinerea examenelor nationale. Acest anunt a fost.

Comisia de la Venetia a primit din partea Guvernului Romaniei cererea de eliberare din functie a lui Tudorel Toader

Comisia de la Venetia a primit de la Guvernul Romaniei cererea pentru eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al prestigiosului for consultativ al Consiliului Europei, anunta Hotnews. Decizia.

Platforma IMM Invest, modificata, din nou: de data asta, din cauza bancilor Am avut o intalnire istorica si in premiera

Firmelor mici si mijlocii din Romania li s-a intins de curand o mana de ajutor prin programul IMM Invest. Din pacate, platforma a intampinat probleme majore, din prima zi. Acum, va suferi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )