Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victorie uriasa pentru Gigi Becali. Ce se intampla cu marca Steaua

Antena3 Antena3,
Victorie uriasa pentru Gigi Becali. Ce se intampla cu marca Steaua

Curtea de Apel a admis azi actiunea FCSB si a decis sa judece cererea prin care clubul lui Gigi Becali incearca sa anuleze cele 8 marci detinute de CSA Steaua pentru fotbalul profesionist. Instanta anterioara. continuă pe Antena3

Vine de la Palat si se crede imparat! Gigi Becali a blocat circulatia, pentru un moft! Cum si-a spalat pacatul

Incurcate sunt caile Domnului, dar si mai incurcate sunt strazile din Bucuresti, mai ales atunci cand Gigi Becali merge la cumparaturi. Recent, dornic sa ajunga repede la piata, latifundiarul din Pipera i-a .

Gigi Becali, la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului: Am dat si eu doua milioane de euro pentru Catedrala la inceput, cand nici nu era proiect

Gigi Becali s-a prezentat, duminica dimineata, la Catedrala Mantuirii Neamului, pentru slujba de sfintire, precizand ca a contribuit si el cu doua milioane de euro.

Amatorism crunt la FCSB: Cat primeste, lunar, fotbalistul pe care Gigi Becali se pregateste sa-l dea afara in iarna

Chiar daca FCSB a invins la Iasi si a ramas aproape de liderul CFR Cluj, Gigi Becali tot n-a fost multumit de ce au facut unii jucatori.

Gica Hagi i-a declarat RAZBOI lui Gigi Becali: M-a pacalit (VIDEO)

Gigi Becali si Gica Hagi sunt din nou in razboi. Fostul mare fotbalist a lansat un atac extrem de dur la adresa latifundiarului din Pipera dupa ce acesta a spus ca echipa lui Hagi nu are nicio sansa la titlu. Hagi s-a su.

Hagi l-a atacat virulent pe Gigi Becali: A intrat in fibrilatii, e inadmisibil ce face el!

Gica Hagi s-a enervat cumplit dupa ce Gigi Becali a afirmat ca Viitorul nu are sanse la titlu si l-a pus la punct pe patronul FCSB.

Fericirea nu a tinut mult pentru Alexandra Becali! indragostita cu Mihnea Grigoriu, blondina a primit o lovitura teribila

Indragostita nebuneste de Mihnea Grigoriu, beizadeaua lui Dan Constantin Grigoriu, Alexandra Becali nu are parte de prea multa fericire. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a primit o lovitura teribila, dupa.

CATEDRALA MANTURII NEAMULUI. Amenda uriasa pentru constructorul Catedralei Mantuirii Neamului

Constructorul Catedralei Mantuirii Neamului a primit o amenda de 10. 000 de lei pentru incalcarea normelor de securitate la incendiu de la ISU Bucuresti - Ilfov.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )