Libnet.ro
UNICEF

08:15

Victorie uriasa pentru Marius Copil. S-a calificat in turul doi la Cincinnati

Antena3 Antena3,
Victorie uriasa pentru Marius Copil. S-a calificat in turul doi la Cincinnati

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 5. 360 dolari, dupa ce l-a intrecut pe germanul. continuă pe Antena3

ATP Cincinnati: Marius Copil, n turul doi dupa ce l-a nvins pe Philipp Kohlschreiber

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 5. 360 dolari, dupa ce l-a intrecut pe germanul Philipp Kohlschreiber, cu 6-4, 6-2.

ATP Cincinnati: Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), duminica, dupa ce a dispus in ultimul tur al fazei preliminare de americanul Jeffrey John Wolf cu 6-4, 7-6 2), scrie Agerpres.

ATP Cincinnati: Marius Copil, n turul doi al calificarilor

Marius Copil, locul 91 mondial, a acces, sambata, in turul doi al calificarilor din cadrul Masters-ului de la Cincinatti, turneu dotat cu premii in valoare totala de 6,335,970 de dolari.

ATP Cincinnati: Marius Copil, nvins n trei seturi de Marin Cilic

Parcursul lui Marius Copil 92 ATP) la Masters-ul de la Cincinnati a luat sfarsit in turul al doilea. Venit din calificari, Copil a cedat in fata croatului Marin Cilic 7 ATP), cap de serie numarul sapte, scor 6-7 4), 6-4, 6-4.

Andrei Pavel, noul antrenor al lui Marius Copil

Tenismanul Marius Copil a anuntat ca va fi pregatit de Andrei Pavel, cel care se afla si in staff-ul liderului WTA, Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )