Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO. 25 intrebari despre vaccinul anti-COVID19 (4): Care este diferenta dintre vaccinul produs de Pfizer si cel produs de AstraZeneca? Daca as putea sa aleg, cu care ar trebui sa ma vaccinez?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO. 25 intrebari despre vaccinul anti-COVID19 (4): Care este diferenta dintre vaccinul produs de Pfizer si cel produs de AstraZeneca? Daca as putea sa aleg, cu care ar trebui sa ma vaccinez?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie. continuă pe Hotnews

VIDEO. 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19 (3): Am 20 de ani si nu am fost niciodata bolnav, de ce ar trebui sa ma vaccinez?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

Noi detalii despre vaccinul impotriva coronavirus: cand te vei putea vaccina in Romania

Foarte multi romani abia asteapta sa puna mana pe vaccinul impotriva noului coronavirus. Altii sunt foarte reticenti in ceea ce priveste imunizarea in masa. Mai multe detalii despre.

Stefan Banica Jr. si Emilia Popescu, adevarul despre singura noapte pe care am petrecut-o impreuna

Au fost sau nu un cuplu in viata de zi cu zi? Aceasta era una dintre intrebarile in voga la inceputul anilor 2000. La cine se referea? La Emilia Popescu si Stefan Banica Jr. La ani intregi distanta am aflat raspunsul. Stefan Banica Jr. si Emilia Popescu, adevarul despre singura noapte pe care am petrecut-o .

Incredibil ce au aflat cei de la Dacia despre modelul Duster: informatia care le da de gandit

Cei de la Dacia au primit o veste pe care, probabil, n-ar fi dorit sa o auda. E vorba despre modelul Duster. Modelul Duster a fost testat in cadrul Green NCAP - e vorba de testele pentru emisii,.

ORBAN, DESPRE ALEGERI: Singura problema care exista este legata de situatia in care un cetatean este din judetul Giurgiu, sa spunem, se afla internat intr-un alt judet

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca tuturor celor aflati in izolare, carantinare sau sunt internati in spital trebuie sa li se ofere dreptul de a vota prin intermediul urnei speciale mobile. Seful Executivului a adaugat ca exista intr-adevar o problema care este legata de faptul ca, in cazul in care este o persoana din judetul Giurgiu, de exemplu, si esti internata intr-un alt judet. Aici e foarte complicat de gasit o solutie, pentru ca dreptul de vot se exercita in cadrul circumscriptiei care este judetul, respectiv municipiul Bucuresti, a explicat prim-ministrul, citat de News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )