Libnet.ro
UNICEF

11:01

VIDEO Accident cu un ranit, pe DN2 E85, din cauza vitezei excesive si a neatentiei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident cu un ranit, pe DN2 E85, din cauza vitezei excesive si a neatentiei

Un barbat de 60 de ani a ajuns la Spitalul Judetean din Buzau cu traumatism toracic, in urma unui accident rutier in care doua autovehicule s-au lovit frontal. continuă pe Adevărul

Summitul european de joi si vineri mutat in fostul sediu al Consiliului UE, din cauza unui nou incident cu emanatii toxice

Summitul liderilor europeni de joi si vineri, la Bruxelles, nu va avea loc asa cum s-a prevazut in noul sediu al Consiliului Uniunii Europene, din cauza unui nou incident, miercuri, care a provocat emanatii toxice, anunta insitutia intr-un comunicat oficial, potrivit News. ro.

Sediul Consiliului European a fost evacuat din cauza unui fum toxic. Cladirea a fost inaugurata anul trecut. Reuniunea care incepe joi a fost mutata in vechiul sediu

Summitul liderilor europeni, prevazut pentru joi si vineri la Bruxelles, nu va mai avea loc in noul sediu al Consiliului European, din cauza incidentului produs miercuri in care s-au constatat emanatii toxice.

Iohannis si-a amanat vizita la Lisabona. Amanarea, propusa de presedintele de Sousa din cauza incendiilor din Portugalia

Cotroceniul anunta ca presedintele Klaus Iohannis a avut o discutie telefonica cu omologul sau portughez, Marcelo Rebelo de Sousa si ca seful statului roman si-a amanat vizita programata pe 23-24 octombrie din cauza situatiei provocate de incendiile din Portugalia.

ATP: Rafael Nadal, forfait pentru turneul de la Basel, din cauza unei accidentari la genunchi

Rafael Nadal a declarat forfait pentru turneul de la Basel Elvetia), programat in perioada 21-29 octombrie, din cauza unei accidentari la un genunchi, a anuntat numarul unu mondial pe pagina sa de Facebook.

inscrierile pentru Loteria Vizelor sunt reluate din cauza unor probleme tehnice

Perioada de inscriere la Loteria Vizelor Diversity Visa - Loteria Vizelor) 2019 va reincepe, din cauza unor probleme tehnice, iar toate documentele depuse inainte de 18 octombrie 2017 vor trebui retrimise pentru a fi luate in considerare, anunta Ambasada SUA la Bucuresti.

Patronul Omnia Turism, George Negru, s-ar fi sinucis din cauza problemelor financiare - surse

Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, au declarat luni pentru News. ro, surse din piata.

Surse: Patronul Omnia Turism s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare

Patronul Omnia Turism, George Negru, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, au declarat, luni, pentru News. ro .

Atentionare de calatorie emisa de MAE pentru Irlanda: Conditii meteo severe din cauza uraganului Ofelia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Irlanda, care vizeaza conditii meteorologice severe din cauza uraganului Ofelia, format in Oceanul Atlantic, care urmeaza sa loveasca coasta de vest a Irlandei. Pentru perioada 16 octombrie 2017, ora 9. 00 - 17 octombrie 2017, ora 03. 00, a fost emisa o alerta de vant puternic, cod rosu pentru regiunile Wexford, Mayo, Galway, Kerry, Clare, Limerick, Cork si Waterford si cod portocaliu pentru restul tarii.

Pierdem sute de milioane de euro din cauza infrastructurii feroviare

Administratiile centrale si locale sunt anchilozate cand vine momentul sa operationalizeze politicile de dezvoltare a infrastructurii, a declarat, ieri, Lucian Bode, deputat PNL si presedintele Comisiei de transporturi si infrastructura din Camera Deputatilor, in cadrul unei dezbateri pe teme de profil.

Comoara uitata a Romaniei. Din cauza drumurilor proaste, putini oameni ajung aici

Sfinxul de la Bustea esteun urias impietrit, cu chip de om, de vreo sase metri inaltime. Coincidenta sau nu, daca cea mai rapida cale de a ajunge la Sfinxul din Bucegi este prin.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )