Libnet.ro
UNICEF

11:01

VIDEO Adio, Ilie Balaci! Mama, eu la Craiova m-am nascut, eu pentru Craiova mor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adio, Ilie Balaci! Mama, eu la Craiova m-am nascut, eu pentru Craiova mor

Sute de craioveni si-au luat ramas bun de la Minunea Blonda. Ilie Balaci a fost inmormantat, marti, cu onoruri militare, la Cimitirul Sineasca din Craiova. continuă pe Adevărul

VIDEO REPORTAJ Adio, Ilie Balaci! Mama, eu la Craiova m-am nascut, eu pentru Craiova mor

Sute de craioveni si-au luat ramas bun de la Minunea Blonda. Ilie Balaci a fost inmormantat, marti, cu onoruri militare, la Cimitirul Sineasca din Craiova.

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Mereu spunea ca va muri primul. Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata.

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata.

VIDEO ARHIVA Ilie Balaci, legenda Craiovei Maxima, a murit n urma unui accident vascular cerebral. Avea 62 de ani

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti romani, a murit, duminica, la varsta de 62 de ani, anunta Mediafax. Minunea Blonda a suferit un accident vascular cerebral, in timp ce se afla acasa, in Craiova.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist va fi inmormantat intr-un cimitir din Craiova

Este doliu in Craiova. Ilie Balaci, minunea blonda a fotbalului romanesc, va fi condus martipe ultimul drum. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Au fost momente.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Sute de oameni il conduc pe ultimul drum pe marele fotbalist

Update:Ilie Balaci, cel supranumit Minunea blonda a fotbalului romanesc, este condus pe ultimul drum. Sicriul cu trupul neinsufletit ajungela Biserica Sf Ilie din Craiova, acolo unde va avea loc o.

Romanii si-au luat adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist a fost inmormantat cu onoruri militare

Update:Fostul fotbalist si antrenor roman Ilie Balaci a fost inmormantat cu onoruri militare, la Cimitirul Sineasca din Craiova. Update:Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Sineasca, inconjurat de.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Minunea blonda, pentru ultima oara pe stadion

Update:Fostul primar al Craiovei Lia Olguta Vasilescu a venit sa ii aduca un ultim omagiu marelui fotbalist Ilie Balaci. Update:Ilie Balaci a fost dus spre catafalc si va fi depus pe terenul de.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist, condus pe ultimul drum de sute de prieteni

Update: Ilie Balaci este condus pe ultimul drum. Un sobor de preoti de la Mitropolia Craiovei se afla langa sicriu. Sicriul va fi transportat prin toate pnctele principale din oras. Cortegiul funerar a ajuns.

Craiova isi ia adio de la marele Ilie Balaci: S-a anuntat cand va fi inmormantat fostul mare fotbalist

Ilie Balaci a decedat chiar in orasul pe care l-a iubit. Voia sa vada derby-ul CS U Craiova FCSB, insa s-a stins in ziua partidei.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )