Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Ana Bogdan povesteste cosmarul unui meci jucat, la aproape 40 de grade! Nu mi s-a mai intamplat sa simt asta!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ana Bogdan povesteste cosmarul unui meci jucat, la aproape 40 de grade! Nu mi s-a mai intamplat sa simt asta!

Ana Bogdan a obtinut victoria carierei, trecand in turul trei la Melbourne de Yulia Putintseva, din Kazahstan, o jucatoare clasata cu peste 50 de locuri WTA inaintea ei. continuă pe Adevărul

VIDEO Emotionant! Ana Bogdan a plans in hohote dupa cel mai bun rezultat din cariera. Va juca in turul III la Australian Open, dupa o revenire senzationala

Ana Bogdan face un turneu de Grand Slam remarcabil si a reusit sa treaca in turul III la Australian Open, dupa un joc dramatic.

Ana Bogdan, calca pe urmele lui HALEP: SPULBERA tot la Australian Open (VIDEO)

Ana Bogdan, locul 107 WTA, a obtinut cea mai importanta performanta din cariera, calificarea in turul al treilea al unui grand slam, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, pe Iulia.

Ana Bogdan calca pe urmele lui HALEP: SPULBERA tot la Australian Open (VIDEO)

Ana Bogdan, locul 107 WTA, a obtinut cea mai importanta performanta din cariera, calificarea in turul al treilea al unui grand slam, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, pe Iulia.

ANA BOGDAN - PUTINTSEVA LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

ANA BOGDAN - PUTINTSEVA LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Jucatoarea kazaha de tenis Iulia Putinteva va fi adversara romancei Ana Bogdan in runda a doua a turneului Australian.

VIDEO Cum a invins-o Ana Bogdan pe Yulia Putintseva - Revenire impresionanta de la 1-6, 0-2

Ana Bogdan 104 WTA) a reusit o calificare entuziasmanta in turul al treilea de la Australian Open, dupa ce a revenit spectaculos de la 1-6, 0-2 in partida cu Yulia Putintseva Kazahstan, 54 WTA). Jucatoarea noastra s-a impus cu 1-6, 6-2, 6-3, dupa doua ore si opt minute de joc, izbucnind in lacrimi la finalul meciului.

Australian Open (f): Ana Bogdan, la cea mai importanta performanta din cariera: Calificarea in turul al treilea al unui Grand Slam

Ana Bogdan, locul 107 WTA, a obtinut cea mai importanta performanta din cariera, calificarea in turul al treilea al unui grand slam, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, pe Iulia Putinteva din Kazahstan, locul 54 WTA, in mansa secunda a Australian Open.

Ana Bogdan, in turul al treilea la Australian Open. E cea mai importanta performanta din cariera

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a reusit cea mai mare performanta a carierei, calificarea in turul al treilea al unui turneu de Mare Slem, joi, la Australian Open, dupa ce a invins-o pe.

ANA BOGDAN - PUTINTSEVA AUSTRALIAN OPEN EUROSPORT ONLINE STREAM

Ana Bogdan - Yulia Putintseva, meciul doi pe Terenul 8 - in jurul orei 3:30 ANA BOGDAN - PUTINTSEVA AUSTRALIAN OPEN EUROSPORT ONLINE STREAM. Ana.

Ana Bogdan scrie istorie la Australian Open

Jucatoarea de tenis romana Ana Bogdan s-a calificat joi dimineata in turul al treilea de la Australian Open, obtinand cea mai mare performanta a carierei.

Ana Bogdan, victorie uriasa la Australian Open. A trecut de Kristina Mladenovic, numarul 11 mondial

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a reusit sa se califice in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o surprinzator pe Kristina Mladenovic F.

ştiri din Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )