Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la mie Arafat: Sunt discutii pentru carantinarea unor localitati, dar exista reticenta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la mie Arafat: Sunt discutii pentru carantinarea unor localitati, dar exista reticenta

Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la o mie de locuitori, cu 15 mai mult fata de ziua precedenta, spune secretarul de stat Raed Arafat. Potrivit acestuia, sunt discutii pentru carantinarea mai multor localitati, insa in multe zone, chiar si acolo unde rata de infectare a depasit 8-9 la mie, exista o reticenta fata de aceasta masura. continuă pe Hotnews

Alte patru localitati din Dambovita au depasit indicele de infectare de 1,5 la o mie de locuitori

Numarul localitatilor din judetul Dambovita care au depasit indicele de infectare de 1,5 la o mie de locuitori continua sa creasca, autoritatile judetene dispunand, marti dupa-amiaza, restrictii in alte patru comune.

CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

Municipiul Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor intra de marti in scenariul rosu dupa ce au iregistrat o incidenta mai mare de trei infectari la mia de locuitori. Pragul de incidenta a fost.

Masca de protectie, obligatorie in sase localitati din judetul Ialomita

Masca de protectie a devenit obligatorie in sase localitati din Ialomita, in urma cresterii numarului imbolnavirilor cu COVID-19 Masca de protectie, obligatorie in 6 localitati din judetul.

OLT: Noi restrictii in 3 localitati din judet

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt a adoptat duminica o hotarare pentru trei localitati din judet - Daneasa rata de infectare - 1,70), Teslui rata de infectare - 1,64) si Dobrosloveni rata de infectare - 1,62), unde masca va fi obligatorie in spatiile deschise, iar restaurantele si cafenelele vor functiona in interior fara a depasi 30% din capacitatea maxima a spatiului in intervalul orar 6. De asemenea, CJSU Olt a decis suspendarea activitatilor didactice organizate in modalitatea fata in fata in unele clase din unitati de invatamant, pe o perioada de 14 zile, acolo unde cursurile vor fi desfasurate in sistem online. Masurile vor fi aplicate incepand de luni pe o durata de 14 zile, conform news. ro.

Cei mai bogati pensionari din Romania au joburi si la stat. Cum este posibil si cati bani castiga

In Romania anului 2020 exista angajati ai statului, pensionari cu pense speciala si cu incasari fabuloase. Totalul sumelor platite de stat ajunge la suma de 509. 162 de euro, adica aproape 2 miliarde de lei. Cu alte cuvinte incaseaza pensie speciala si salariu din taxele si impozitele romanilor Pensionari si angajati la stat Suma la care .

Ministerul Educatiei vrea sa faca o harta a scolilor dezavantajate din Romania

Ministerul Educatiei a anuntat miercuri ca incepe dezvoltarea unei Harti a scolilor dezavantajate din Romania, despre care spune ca va identifica nevoile generale reale si problemele specifice ale scolilor, de la lipsa infrastructurii - toalete, apa potabila -, pana la calitatea actului educational. UNICEF atragea atentia ca pandemia de COVID-19 i-a pus intr-o situatie si mai vulnerabila pe copiii deja dezavantajati si pe familiile acestora, in contextul in care 35,8% din cei 3,7 milioane de copii din Romania - adica peste 1,32 milioane - sunt in risc de saracie si excluziune sociala.

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

Ce se intampla cu pretul carburantilor din Romania in luna octombrie. Anunt important

Anunt important despre ce se intampla cu pretul carburantilor din Romaniain luna octombrie. in tara noastra se regaseste cel de-al doilea cel mai mic pret la carburanti din UE, dupa vecina Bulgaria, releva ultimele date ale Oil Bulletin, o publicatie a Comisiei Europene. Romania, pe locul doi la cel mai mic pret la benzina si .

Pensionarii din Romania ce vor revolta. Ce a propus Alexandru Rafila pentru batranii cu pensii mici

Alexandru Rafila propune ca cei cu pensii mici sa plateasca simbolic, desi sunt scutiti de la plata CASS. Desi, in Romania sunt pensionari ce primesc atat pensii uriase, cat si salarii imense. Chiar si simbolica plata, ar fi trbuit sa o ceara de la cei cu pensii mari. Alexandru Rafila propune plati simbolice de la .

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )