Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki s-a calificat fara emotii n turul al treilea

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki s-a calificat fara emotii n turul al treilea

Caroline Wozniacki 3 WTA), detinatoarea trofeului de la Australian Open, a avut nevoie de o ora si sase minute pentru a-si asigura prezenta in turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Daneza a cedat patru game-uri in partida cu suedeza Johanna Larsson 77 WTA), scor 6-1, 6-3. continuă pe Hotnews

Australian Open: Caroline Wozniacki (campioana en-titre), calificare lejera n turul al doilea de la Melbourne

Caroline Wozniacki 3 WTA) a trecut fara emotii de primul tur de la Australian Open, dupa o victorie in doua seturi cu belgianca Alison Van Uytvanck 52 WTA). Campioana en-titre a competitiei de la Melbourne s-a impus cu 6-3, 6-4, dupa o ora si 33 de minute de joc.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul doi fara nicio emotie - Toate pnzele sus

Cu o victima celebra in CV tocmai la Australian Open l-a eliminat in turul doi pe Novak Djokovic la editia din 2017), Denis Istomin 99 ATP) a sperat intr-o noua zi de gratie, insa nu a fost loc de surprize pe Rod Laver Arena. Roger Federer a plutit punct cu punct spre o victorie meritata, conturata in aproape doua ore , scor 6-3, 6-4, 6-4, succes care il poarta in turul doi de la Melbourne acolo unde il va intalni pe Daniel Evans - 190 ATP).

VIDEO Australian Open: Tavalugul Maria Sharapova, victorie categorica la debut (6-0, 6-0) - Harriet Dart, depasita fara drept de apel de idolul copilariei

Maria Sharapova a avut parte de unul din cele mai bune meciuri de debut din istoria participarilor la Australian Open, rusoiaca reusind performanta de nu a ceda niciun game in fata jucatoarei Harriet Dart 6-0, 6-0). Meciul a durat doar 63 de minute.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul al treilea dupa o victorie muncita cu Daniel Evans

Roger Federer 2 ATP) a muncit serios pentru a trece de britanicul Daniel Evans 189 ATP), in turul al doilea de la Australian Open. Elvetianul a castigat la tie-break primele doua seturi ale intalnirii de pe Rod Laver Arena, scor 7-6 5), 7-6 3), dupa doua ore si doua minute de joc. Evans a scazut ritmul de joc in actul al treilea, iar campionul en-titre de la Melbourne a avut nevoie de doar 33 de minute pentru a pune capat meciului, impunandu-se cu 6-3.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, debut cu dreptul - Victorie n trei seturi pentru liderul mondial

Novak Djokovic 1 ATP) a bifat, marti, a 13-a victorie consecutiva in primul tur la Australian Open. Victima din acest an a sarbului a fost americanul Mitchell Krueger 230 ATP). Liderul mondial s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, asigurandu-si prezenta in runda a doua a primului Grand Slam al anului.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, debut cu dreptul la Melbourne - Meci de doua ore si 15 minute cu James Duckworth

Rafael Nadal a revenit in circuitul ATP dupa o pauza de luni bune, ibericul reusind sa treaca in primul tur de la Australian Open de James Duckworth. Nu a fost un meci usor, stilul romantic de tenis al australianului bazat pe multe veniri la fileu si inclusiv pe executii de genul serviciu-voleu) incomodandu-l in unele momente pe iberic. Dupa doua ore si 15 minute, Nadal s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 7-5.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Stephens, calificate n turul trei; Bertens, Kontaveit si Tsurenko au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Miercuri au avut loc primele dispute din turul al doilea de la Australian Open, competitia de la Melbourne ramanand fara alte patru jucatoare din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu feminin. Kiki Bertens cap de serie 9), Anett Kontaveit 20), Lesia Tsurenko 24) si Donna Vekic 29) au fost eliminate de la primul Grand Slam al anului. in turul al treilea s-au calificat, printre altele, Angelique Kerber 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Kvitova, n turul al doilea; Goerges si Ostapenko, eliminate (Rezultatele zilei)

Prima zi a intrecerii din acest an de la Australian Open a adus si eliminarea primilor capi de serie de pe tabloul feminin de simplu. Julia Goerges cap de serie 14), Jelena Ostapenko 22) si Barbora Strycova 32) au spus adio competitiei de la Melbourne inca din runda inaugurala. S-au calificat in turul doi, printre altele, Angelique Kerber favorita 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, instructie cu Rebecca Peterson (6-2, 6-1) / Rusoaica a pierdut trei game-uri n doua partide la Melbourne

Jocul Mariei Sharapova arata bine, cel putin pana in acest moment, la Melbourne, rusoaica obtinand o victorie categorica, scor 6-2, 6-1, cu Rebecca Peterson, suedeza care o eliminase pe Sorana Cirstea in runda inaugurala. Masha a servit la cote inalte, a fost precisa la retur si pare sa-si fi regasit rautatea din joc care i-a lipsit in ultima perioada. in doua meciuri la Australian Open, Sharapova a pierdut doar trei game-uri. Urmeaza marele test pentru Maria: confruntare cu Wozniacki in turul trei.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, calificare fara emotii n turul al doilea

Elina Svitolina 7 WTA), cap de serie numarul 6, a trecut fara probleme de primul test de la Australian Open. Ucraineanca a invins-o in doua seturi pe elvetianca Viktorija Golubic locul 103 WTA, jucatoare venita din calificari), scor 6-1, 6-2, calificandu-se in turul al doilea al competitiei de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )