Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki, in sferturi - Victorie confortabila cu Magdalena Rybarikova

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki, in sferturi - Victorie confortabila cu Magdalena Rybarikova

Caroline Wozniacki cap de serie numarul doi) continua aventura de la Australian Open, daneza calificandu-se, duminica, in sferturile competitiei de la Melbourne dupa o pauza de sase ani). continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, a 15-a victorie consecutiva cu Gael Monfils; Sarbul, in turul trei la Melbourne

Novak Djokovic 14 ATP), fost lider mondial, si-a asigurat prezenta in runda a treia a turneului de la Melbourne, dupa ce s-a impus in patru seturi in fata francezului Gael Monfils 39 ATP), victima sa preferata, scor 4-6, 6-3, 6-1, 6-3. Sarbul a avut nevoie de doua ore si 47 de minute pentru a-si trece in cont a 15-a victorie consecutiva din tot atatea partide jucate in compania lui Monfils.

VIDEO Australian Open: Grigor Dimitrov, in sferturi la Melbourne - Victorie muncita cu Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Grigor Dimitrov cap de serie numarul 3) a reusit o victorie entuziasmanta in fata australianului Nick Kyrgios 17 ATP), favoritul gazdelor, scor 7-63), 7-64), 4-6, 7-64). Bulgarul s-a impus dupa un meci care a durat 3 ore si 30 de minute, urmand sa se dueleze in sferturile competitiei cu britanicul Kyle Edmund 49 ATP).

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, in premiera in optimile competitiei de la Melbourne

Aventura Martei Kostyuk Ucraina, locul 521 WTA) la Australian Open a luat sfarsit, jucatoarea in varsta de 15 ani fiind invinsa de compatrioata sa Elina Svitolina favorita numarul patru), scor 6-2, 6-2. In urma acestui succes, Svitolina a acces in premiera in optimile primului turneu de Grand Slam al anului.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, calificata in sferturi - Victorie in 57 de minute (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 4, Elina Svitolina a avut nevoie doar de 57 de minute pentru a-si asigura calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Australian Open. Jucatoarea din Ucraina a cedat doar trei game-uri in partida cu Denis Allertova Cehia, locul 130 WTA), impunandu-se cu 6-3, 6-0.

Australian Open: Grigor Dimitrov, in sferturi la Melbourne - Victorie muncita cu Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Grigor Dimitrov cap de serie numarul 3) a reusit o victorie entuziasmanta in fata australianului Nick Kyrgios 17 ATP), favoritul gazdelor, scor 7-63), 7-64), 4-6, 7-64). Bulgarul s-a impus dupa un meci care a durat 3 ore si 30 de minute, urmand sa se dueleze in sferturile competitiei cu britanicul Kyle Edmund 49 ATP).

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, calificat in optimi - Victorie lejera cu Damir Dzumhur

Rafael Nadal, cap de serie numarul 1, a obtinut fara emotii calificarea in optimile turneului de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi cu Damir Dzumhur Bosnia si Hertegovina, locul 30 ATP), scor 6-1, 6-3, 6-1.

VIDEO Australian Open: Pictorul avanseaza in optimi - Roger Federer, victorie in trei seturi cu Richard Gasquet (Rezultatele zilei)

Roger Federer a castigat duelul backhand-urilor cu o mana din disputa cu Richard Gasquet, favoritul numarul doi obtinand calificarea in optimile de la Australian Open. Elvetianul a avut momente de tenis inaltator, pictorul desavarsindu-si opera dupa o ora si 59 de minute, scor 6-2, 7-5, 6-4.

VIDEO Australian Open: Naomi Osaka, adversara Simonei Halep in optimi - Victorie in doua seturi cu Ashleigh Barty

Simona Halep 1 WTA) va juca in optimile de finala de la Australian Open cu japoneza Naomi Osaka 72 WTA), invingatoare cu 6-4, 6-2 in fata australiencei Ashleigh Barty, cap de serie numarul 18. Calificarea in optimile competitiei de la Melbourne este cea mai buna performanta in turneele de Grand Slam pentru japoneza in varsta de 20 de ani.

VIDEO Australian Open (m): Jo-Wilfried Tsonga, eliminat in turul trei de Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 15, francezul Jo-Wilfried Tsonga a parasit Australian Open in runda a treia, fiind invins de australianul Nick Kyrgios favorit 17), dupa un meci de trei ore si 21 de minute. Favoritul gazdelor s-a impus in patru seturi, scor 7-65), 4-6, 7-66), 7-65). In optimi s-au mai calificat, printre altii, Rafael Nadal, Grigor Dimitrov sau Marin Cilic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de vineri de la Australian Open simplu masculin).

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, eliminata in turul trei de Angelique Kerber in doar o ora si patru minute

Angelique Kerber favorita numarul 21) pare sa se simta din ce in ce mai bine la Australian Open, fostul lider mondial cedand doar patru game-uri in meciul vedeta cu Maria Sharapova 6-1, 6-3). Nemtoaica a castigat de-o maniera categorica o partida care a durat doar o ora si patru minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )