Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Australian Open (m): Grigor Dimitrov, victorie cu emotii mari (8-6 in decisiv) - Rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open (m): Grigor Dimitrov, victorie cu emotii mari (8-6 in decisiv) - Rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu

Cap de serie numarul trei, Grigor Dimitrov a avut parte de un adevarat thriller in turul doi de la Melbourne, bulganul obtinand calificarea in decisiv scor 8-6) in fata lui Mackenzie McDonald SUA, 178 ATP, venit din calificari). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de la Australian Open simplu masculin). continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, victorie fara emotii la revenirea in turneul de la Antipozi

Revenita la Australian Open, dupa ce in 2016 a fost depistata pozitiv chiar la acest turneu, Maria Sharapova 48 WTA) a debutat cu o victorie categorica, scor 6-1, 6-4 in fata jucatoarei Tatjana Maria Germania, 47 WTA). Rusoaica a avut nevoie de o ora si 20 de minute pentru a-si asigura calificarea in mansa secunda a primului turneu de Grand Slam al anului.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut cu dreptul la Melbourne

Cap de serie numarul 2, Roger Federer a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Campionul elvetian s-a impus in trei seturi impotriva slovenului Aljaz Bedene 51 ATP), scor 6-3, 6-4, 6-3.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, calificare la pas in turul al doilea

Sarbul Novak Djokovic 14 ATP), revenit in circuit dupa o pauza de sase luni cauzata de o accidentare la cot, a debutat cu dreptul la Australian Open, invingandu-l in trei seturi, scor 6-1, 6-2, 6-4, pe americanul Donald Young 63 ATP).

VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

Halep sufera pentru victorie in primul tur la Australian Open

Simona Halep a avut parte de un prim tur greu la Australian Open, un meci castigat la mare lupta cu tanara Destanee Aiava, reprezentanta gazdelor in varsta de doar 17 ani, si care putea avea urmari groaznice pentru lidera mondiala din cauza unei accidentari in debutul setului secund.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, in turul trei - Meci captivant cu Leonardo Mayer

Rafael Nadal cap de serie numarul unu) s-a calificat in turul trei de la Australian Open, dupa un meci captivant cu Leonardo Mayer. De doua ore si 38 de minute a avut nevoie Rafa pentru a trece de luptatorul argentinian, scor 6-3, 6-4, 7-64).

VIDEO Australian Open: Jo-Wilfried Tsonga, calificare in turul trei dupa un meci maraton de cinci seturi cu Denis Shapovalov

Cap de serie numarul 15, Jo-Wilfried Tsonga a avut parte de o partida maraton impotriva lui Denis Shapovalov Canada, 51 ATP), fiind nevoie de cinci seturi pentru a putea fi stabilit un invingator. Dupa trei ore si 37 de minute, Tsonga s-a impus cu 7-5 in decisiv.

VIDEO Australian Open. Irina Begu, invinsa in turul al doilea al competitiei

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de croata Petra Martic cu 6-4, 7-6 3), miercuri, la Melbourne, intr-un meci din runda a doua a turneului Australian Open, al doilea de Mare Slem al anului, scrie Agerpres.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Marin Cilic si Grigor Dimitrov au obtinut, printre altii, calificarea in turul trei de la Australian Open. La feminin, si-au castigat meciurile de miercuri Elina Svitolina, Caroline Wozniacki sau Jelena Ostapenko. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE a zilei de la Australian Open.

VIDEO Revenire impresionata si victorie mare pentru Sorana Carstea la Australian Open, dupa ce a irosit sase mingi de meci

Sorana Carstea a obtinut o victorie extrem de muncita in primul tur de la Australian Open, unde a trecut de Zarina Dyas, din Kazahstan.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )