Libnet.ro
UNICEF

21:32

VIDEO Australian Open: Parcursul Mariei Sharapova s-a oprit n optimi - Victorie n trei seturi pentru Ashleigh Barty

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Parcursul Mariei Sharapova s-a oprit n optimi - Victorie n trei seturi pentru Ashleigh Barty

Dupa ce in turul precedent o elimina pe Caroline Wozniacki campioana en-titre), Maria Sharapova 30 WTA), cap de serie 30, a fost nevoita sa se recunoasca invinsa si sa isi ia la revedere de la editia din acest a Australian Open in faza optimilor de finala. Parcursul rusoaicei a fost oprit de australianca Ashleigh Barty 15 WTA), dupa o victorie in trei seturi, scor 4-6, 6-1, 6-4. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: nca o victorie fulger pentru Serena Williams (6-2, 6-1 cu Dayana Yastremska) - Americanca a pierdut noua game-uri n trei partide la Melbourne

Cap de serie numarul 16, Serena Williams continua parcursul perfect la actuala editie de la Australian Open, americanca cedand doar trei game-uri in partida cu ucraineanca Dayana Yastremska 57 WTA). Serena s-a impus cu 6-2, 6-1, asigurandu-si prezenta in optimile competitiei de la Melbourne, acolo unde va da peste invingatoarea dintre Simona Halep si Venus Williams.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, nca o victorie fara set cedat - Ibericul s-a calificat n sferturi

Rafael Nadal 2 ATP) a obtinut fara prea mari emotii calificarea in sferturile de la Australian Open, dupa inca o victorie in trei seturi. Tomas Berdych 57 ATP) a reusit sa ii puna probleme fostului lider mondial doar in setul al treilea, adjudecat la tie-break de iberic. A fost 6-0, 6-1, 7-6 4) pentru Rafael Nadal, care l-a invins pentru a 20-a oara in cariera pe jucatorul ceh.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, nca o victorie fara set cedat - Ibericul s-a calificat n sferturi; Grigor Dimitrov, eliminat de Frances Tiafoe

Rafael Nadal 2 ATP) a obtinut fara prea mari emotii calificarea in sferturile de la Australian Open, dupa inca o victorie in trei seturi. Tomas Berdych 57 ATP) a reusit sa ii puna probleme fostului lider mondial doar in setul al treilea, adjudecat la tie-break de iberic. A fost 6-0, 6-1, 7-6 4) pentru Rafael Nadal, care l-a invins pentru a 20-a oara in cariera pe jucatorul ceh.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n optimi dupa o victorie n patru seturi cu Denis Shapovalov

Novak Djokovic 1 ATP) a obtinut calificarea in optimile turneului Australian Open, dupa o victorie in patru seturi cu Denis Shapovalov 27 ATP). Condus cu 2-0 la seturi si 4-1, Shapovalov a avut o revenire spectaculoasa, a castigat actul al treilea si parea capabil sa intoarca soarta partidei. Novak a facut insa o adevarata demonstratie de tenis in setul al patrulea si nu i-a mai lasat nicio sansa tanarului canadian. A fost 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pentru liderul mondial.

VIDEO Australian Open: Milos Raonic l nvinge n patru tie-break-uri pe Stanislas Wawrinka

Milos Raonic 17 ATP) s-a calificat in turul al treilea al competitiei de la Melbourne dupa ce l-a invins pe Stan Wawrinka 59 ATP, fost numar 3 mondial si castigator al Australian Open in 2014), scor 4)6-7, 7-66), 7-611), 7-65). Partida a fost una extrem de disputata si a durat patru ore si sapte minute.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Roger Federer (campionul en-titre), eliminat n optimi - Stefanos Tsitsipas s-a impus n patru seturi dupa un meci de trei ore si 45 de minute

Roger Federer 3 ATP) si Stefanos Tsitsipas 15 ATP) au oferit poate cel mai frumos meci de pana acum la actuala editie a turneului Australian Open. Grecul in varsta de 20 de ani a reusit marea surpriza si l-a eliminat din competitie pe detinatorul trofeului de la Melbourne, dupa o victorie in patru seturi, scor 6-7 13), 7-6 3), 7-5, 7-6 5). Partida epica de pe Rod Laver Arena s-a incheiat dupa trei ore si 45 de minute de joc.

VIDEO Australian Open: Surpriza imensa la Melbourne - Angelique Kerber, nvinsa fara drept de apel de Danielle Collins (scor 6-0, 6-2)

Danielle Rose Collins 35 WTA) a furnizat cea mai mare surpriza de pana acum pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open 2019. Americanca i-a administrat o infrangere usturatoare germancei Angelique Kerber, favorita numarul doi de la Melbourne: 6-0, 6-2 a fost scorul intalnirii care a durat doar 56 de minute.

Australian Open: Svitolina, Pliskova, Sevastova, Mertens si Keys merg n turul al treilea/ Bianca Andreescu a fost eliminata

Elina Svitolina 7 WTA), Karolina Pliskova 8), Anastasija Sevastova 12), Elise Mertens 14) si Madison Keys 17) au obtinut calificarea in turul al treilea al Australian Open. Bianca Andreescu, jucatoarea canadiana de origina romana, a parasit competitia.

VIDEO Alexei Popyrin (149 ATP) a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei la Australian Open

Parcursul lui Alexei Popyrin 149 ATP, beneficiar al unui wild card) la Australian Open s-a oprit in turul al treilea, fiind invins dupa o partida extrem de spectaculoasa de francezul Lucas Pouille 31 ATP), scor 7-6 7/3), 6-3, 6-7 10/12), 4-6, 6-3. Jucatorul de 19 ani a aratat un tenis de calitate, reusind in setul al patrulea o lovitura de exceptie care a smuls ropote de aplauze.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )