Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 6-2, 6-2/ Recital pe Margaret Court - Halep, la pas in turul trei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 6-2, 6-2/ Recital pe Margaret Court - Halep, la pas in turul trei

Fara sa dea neaparat senzatia ca a fortat in vreun moment, Simona Halep nu i-a dat nicio sansa lui Eugenie Bouchard 112 WTA), vremurile in care jucatoarea din Canada o invingea pe Simona la Wimbledon n. r. in 2014) parand de prea mult timp apuse. Cu un plan tactic bine pus la punct si respectat), Simona a transmis incredere pe toata desfasurarea partidei, singura necunoscuta fiind doar durata disputei. Dupa o ora si cinci minute de recital 6-2, 6-2), Halep se califica in turul trei de la Australian Open o va intalni pe Lauren Davis - 24 de ani, 1,57 metri, SUA, 76 WTA). continuă pe Hotnews

Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa joi, de la ora 10:00 (ora Romaniei)

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de joi, iar meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Eugenie Bouchard Canada, 112 WTA) va fi primul din sesiunea de seara, urmand sa inceapa la ora 10:00 ora Romaniei). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep o va intalni in turul secund la Australian Open pe Eugenie Bouchard din Canada. Partida are.

LIVETEXT Simona Halep - Eugenie Bouchard, in turul al doilea la Australian Open. Rezista glezna Simonei?

Simona Halep joaca in aceasta dimineata, de la ora 10. 00, cu Eugenie Bouchard din Canada, in turul al doilea de la Australian Open.

Presa internationala, despre victoria si accidentarea numarului 1 WTA la Australian Open: Simona Halep a primit tot ce putea duce din partea unei jucatoare in varsta de 17 ani

Aflata la primul meci de Grand Slam in calitate de lider mondial, Simona Halep a trecut cu emotii de australianca Destanee Aiava 17 ani, locul 193 WTA), dupa ce a fost condusa in primul act cu 5-2 si chiar a salvat o minge de set. Numarul 1 WTA s-a impus cu 7-6 5), 6-1, in ciuda accidentarii la glezna din setul al doilea. Simona Halep a primit tot ce putea duce din partea unei jucatoare in varsta de 17 ani, a notat site-ul oficial WTA.

Simona Halep face spectacol la Australian Open! A demolat-o pe Eugenie Bouchard

Simona Halep a inceput bine partida cu Eugenie Bouchard, facand break chiar in primul game. Bouchard a reusit re-break, insa Halep a dus scorul la 2-1 si apoi si-a tinut serviciul pentru.

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Eugenie Bouchard

Australian Open. Simona Halep - Eugenie Bouchard. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a.

LIVE Text Simona Halep vs Eugenie Bouchard (de la ora 10:00)

In 2014, Eugenie i-a rapit Simonei sansa de a evolua in finala de la Wimbledon. Si atunci, la fel ca si acum, Halep a avut probleme la glezna. Din acel an, drumurile celor doua nu s-au mai intersectat: Bouchard 112 WTA) se zbate sa-si regaseasca forma de odinioara, in timp ce Simona a ajuns lider mondial. Meciul din turul doi de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Eugenie Bouchard 6-2, 1-2

In 2014, Eugenie i-a rapit Simonei sansa de a evolua in finala de la Wimbledon. Si atunci, la fel ca si acum, Halep a avut probleme la glezna. Din acel an, drumurile celor doua nu s-au mai intersectat: Bouchard 112 WTA) se zbate sa-si regaseasca forma de odinioara, in timp ce Simona a ajuns lider mondial. Meciul din turul doi de la Australian Open este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Destanee Aiava 7-6 (5), 6-1/ Bariera turului intai, depasita - Emotiile vin insa de la glezna

Simona Halep a depasit bariera imaginara a primului tur de la Australian Open dupa trei ani de asteptari), insa nu fara emotii. Practicand un tenis neconvingator, numarul 1 WTA a fost intr-o situatie critica in primul set a fost condusa cu 5-2), dar si-a revenit la timp si s-a impus in tiebreak a salvat doua mingi de set). La 2-0 in mansa a doua, Simona a suferit o accidentare greu de privit pe reluari) la glezna piciorului stang si ramane de vazut care va fi factura pe care o va plati dupa acest incident. Sunt putin ingrijorata, am avut multe probleme la glezna de-a lungul timpului. Trebuie sa vad cum pot sa ma recuperez, a spus Halep la finalul meciului cu Destanee Aiava 193 WTA, wild-card). Partida de pe Rod Laver Arena a durat o ora si 51 de minute. In turul doi, pe Simona o asteapta deja Eugenie Bouchard.

Haos la Australian Open in meciul Halep-Bouchard! Adevarat recital

Simona Halep a inceput bine partida cu Eugenie Bouchard, facand break chiar in primul game. Bouchard a reusit re-break, insa Halep a dus scorul la 2-1 si apoi si-a tinut serviciul pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )